29 θέσεις στην «Αποστολή»

01/07/2012 - 05:56
Στην πρόσληψη 29 ατόμων προχωρά η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Αποστολή», στη ΜΚΟ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Οι προσλήψεις θα γίνουν στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Λειτουργία Ολοκληρωμένης Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων».
Στην πρόσληψη 29 ατόμων προχωρά η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Αποστολή», στη ΜΚΟ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Οι προσλήψεις θα γίνουν στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Λειτουργία Ολοκληρωμένης Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007 - 2013», του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Οι θέσεις εργασίας είναι αορίστου χρόνου και με σύμβαση έργου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για:
Α. Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου με δοκιμαστική περίοδο (δύο ψυχολόγοι με εμπειρία σε ανοϊκούς ασθενείς, δύο κοινωνικοί λειτουργοί, δύο εργοθεραπευτές, οκτώ νοσηλευτές, επτά βοηθητικό προσωπικό-επιμελητές ενοίκων, ένας βοηθητικό προσωπικό-μάγειρας, ένας βηθητικό προσωπικό-καθαριστής και δύο διοικητικοί υπάλληλοι).
Β. Εξωτερικοί Συνεργάτες με σύμβαση έργου (ένας νευρολόγος με ειδίκευση στην τρίτη ηλικία, ένας παθολόγος-γεροντολόγος, ένας γυμναστής, ένας φυσικοθεραπευτής και ένας επόπτης).
Τα κριτήρια επιλογής των εργαζομένων όπου αναφέρεται και ο χρόνος προϋπηρεσίας που απαιτείται ανά ειδικότητα, διατίθενται στην ιστοσελίδα του φορέα www.mkoapostoli.gr/.
Η Ολοκληρωμένη Μονάδα Alzheimer και Συναφών Παθήσεων θα λειτουργήσει στο Χαλάνδρι Αττικής, ενώ η προθεσμία αποστολής βιογραφικών απ’ τους ενδιαφερομένους λήγει στις 19 Σεπτεμβρίου 2011. Υπεύθυνος επικοινωνίας είναι ο κ. Νικόλαος Κατσιάρας (τηλ. 213 0184441). Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στη διεύθυνση: Ήρας 8 και Δέσπως Σέχου 37, 11743 - Αθήνα ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax: 210 9246740.


 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey