Πριν λίγους μήνες ξεκίνησε να λειτουργεί στη Μυτιλήνη το «Fine Art’s Studio», ιδιοκτήτρια του οποίου είναι η γραφίστρια κ. Εύα Σκιά. Το γραφείο της βρίσκεται στην οδό Καβέτσου 5 και παρέχει πλήθος υπηρεσιών, εμπνευσμένων και εξαίρετης ποιότητας, όπως προσωπικά διαπιστώσαμε.
Πριν λίγους μήνες ξεκίνησε να λειτουργεί στη Μυτιλήνη το «Fine Art’s Studio», ιδιοκτήτρια του οποίου είναι η γραφίστρια κ. Εύα Σκιά. Το γραφείο της βρίσκεται στην οδό Καβέτσου 5 και παρέχει πλήθος υπηρεσιών, εμπνευσμένων και εξαίρετης ποιότητας, όπως προσωπικά διαπιστώσαμε.
Συγκεκριμένα, στη κ. Σκιά μπορεί κανείς να απευθυνθεί για το σχεδιασμό ποικίλων εντύπων, όπως ημερολόγια, αφίσες, διαφημιστικά φυλλάδια, προσκλητήρια, επαγγελματικές κάρτες, κάρτες ευχετήριες. Επίσης αναλαμβάνει το δημιουργικό μακετών για καταχωρήσεις, επιστολόχαρτων, λογότυπων, φακέλων, μονόφυλλων και πολύπτυχων, περιοδικών, καταλόγων καφετεριών και εστιατορίων, πινακίδων, πανό, καθώς και αυτοκόλλητων.
Η κ. Σκιά μπορεί ακόμα να επιμεληθεί γραφιστικά και διαφημιστικά δώρα, ενώ ασχολείται και με την καλλιτεχνική επεξεργασία φωτογραφιών.
Στο πολύ καλό αποτέλεσμα της δουλειάς της έχουν συμβάλει σημαντικά οι σπουδές της στο αντικείμενο, καθώς και η πολύχρονη εμπειρία της. Ωστόσο, ο σημαντικότερος παράγοντας είναι το μεράκι και η αγάπη γι’ αυτό που κάνει, μια και όπως μας δήλωσε, επί της ουσίας πρόκειται για ένα χόμπυ που έγινε επάγγελμα.
Συνεπώς, είναι λογικό όταν καταπιάνεται με κάτι που σχετίζεται με το δημιουργικό κομμάτι μιας παραγγελίας - και όχι μόνο, καθώς διαθέτει κι άλλα ταλέντα, όπως η ζωγραφική -, το κάνει ευχάριστα, με την αγάπη του δημιουργού κι όχι με την ψυχρότητα του απλού επαγγελματία.
Σε συνεννόηση μαζί της, αφού της εξηγήσετε τι περίπου θέλετε, θα σας προτείνει και η ίδια ιδέες που σίγουρα θα βρουν ανταπόκριση στο γούστο σας.
Να επαναλάβουμε, τέλος, ότι το γραφείο της κ. Σκιά βρίσκεται στο 5 της Καβέτσου, στον 5ο όροφο. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για τους ενδιαφερομένους είναι 22510 26036 και 6937-204895.