Άνοιξε πριν λίγες μέρες στο 60 της οδού Ερμού

Ομορφιά από τη φύση στο «The Body Shop»

05/04/2012 - 17:40

Πριν λίγες μέρες άνοιξε στην αγορά της Μυτιλήνης κατάστημα της γνωστής αλυσίδας «The Body Shop». Τα επώνυμα, φυσικά καλλυντικά, τώρα ένα βήμα κοντά σας, ήρθαν για να καλύψουν τις ανάγκες σας με τρόπο… φυσικό και οικονομικό συνάμα.

Πριν λίγες μέρες άνοιξε στην αγορά της Μυτιλήνης κατάστημα της γνωστής αλυσίδας «The Body Shop». Τα επώνυμα, φυσικά καλλυντικά, τώρα ένα βήμα κοντά σας, ήρθαν για να καλύψουν τις ανάγκες σας με τρόπο… φυσικό και οικονομικό συνάμα. Η ανανεωμένη και πλήρως ενημερωμένη γκάμα προϊόντων του καταστήματος θα δώσει λύση σε κάθε σας ανάγκη καλαισθησίας, αλλά και προστασίας του σώματος και του προσώπου σας. Μια επίσκεψη αρκεί για να δείτε ότι στο «The Body Shop» υπάρχουν επιλογές για όλους, άντρες και γυναίκες.

Στη «The Body Shop» πιστεύουν πως υπάρχει ένας τρόπος για την ομορφιά, ο φυσικός τρόπος. Η εταιρεία συνεχώς αναζητά υπέροχα φυσικά συστατικά από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα γνωστά για την αποτελεσματικότητά τους, για να ενισχύσει τη φυσική τους ομορφιά και να εκφράσει τη μοναδική τους προσωπικότητα.

Κι όσο κάνει αυτά, αγωνίζεται πάντα να προστατεύσει αυτό τον υπέροχο πλανήτη και τους ανθρώπους που βασίζονται σε αυτόν.
Και το σημαντικότερο. Οι άνθρωποι της «The Body Shop» δεν το κάνουν αυτό επειδή είναι της μόδας, αλλά γιατί είναι ο μόνος τρόπος για εκείνους.

Όλη η φύση σε ένα κατάστημα
Στο «The Body Shop» θα βρείτε, λοιπόν, προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου και σώματος, αρώματα αντρικά και γυναικεία, αποσμητικά και προϊόντα για το μπάνιο, καθώς και προϊόντα για αρωματισμό χώρου.

Όλα τα παραπάνω διατίθενται σε μία πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών, ώστε κανείς να μπορεί να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στην επιδερμίδα και τις ανάγκες του, καθώς και στο γούστο του, μια και το εύρος αρωμάτων καλύπτει και τον πιο απαιτητικό.

Για άλλη μια φορά, το «The Body Shop» προσφέρει αποτελεσματικά, πολυτελή προϊόντα που σας κάνουν να δείχνετε υπέροχοι από την κορυφή ως τα νύχια, αλλά και εξαιρετικά νέα προϊόντα που θα κερδίσουν την προτίμησή σας.Νέες αφίξεις
Μία νέα εκπληκτική προσθήκη στην κολεξιόν αρωμάτων της εταιρείας είναι η «White Musk Libertine», που μόλις λανσαρίστηκε κι έχει ήδη αποκτήσει το κοινό της.

Φυσικά, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου θα υπάρχουν υπέροχα δώρα για κάθε περίσταση και φυσικά, οι διάσημες πλέον περιορισμένης κυκλοφορίας σειρές μακιγιάζ για κάθε μία από τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Νέα, πρωτοποριακά προϊόντα κάνουν την εμφάνισή τους και στις σειρές περιποίησης προσώπου, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Ακόμα, η νέα σοκολατένια πρόκληση με τη νέα σειρά φροντίδας σώματος που προσφάτως κυκλοφόρησε, έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις.

Και αν δεν τα έχετε ήδη γνωρίσει, αναζητήστε τα νέα υπέροχα Earth Lovers shower gels και τα best-selling body butters, με την προσθήκη του ολοκαίνουργιου Duo.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε στο σημείο αυτό πως πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας περιέχουν συστατικά από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες και η αγορά των προϊόντων αυτών βοηθάει να προσφέρουμε χαρά σε 25.000 ανθρώπους σε μη προνομιούχες κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το νέο κατάστημα στο 60 της Ερμού ή να τηλεφωνήσετε στο 22510 55596.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey