Συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας

09/04/2014 - 15:19

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1989 με το όνομα Τσακύρη Δήμητρα. Αρχικά το αντικείμενο της ήταν η εμπορία αντλητικών συγκροτημάτων και ειδών κεντρικής θέρμανσης.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1989 με το όνομα Τσακύρη Δήμητρα. Αρχικά το αντικείμενο της ήταν η εμπορία αντλητικών συγκροτημάτων και ειδών κεντρικής θέρμανσης.

Γρήγορα αναπτύχθηκε, εμπλουτίζοντας συνεχώς το αντικείμενο της με ηλιακά συστήματα, υδραυλικά εξαρτήματα και έγινε στα τέλη της δεκαετίας του '90 η μεγαλύτερη εξειδικευμένη επιχείρηση σε αυτά τα είδη.

Στα πρώτα έτη του 2000 πήρε την τελική της ονομασία Σ. ΚΑΤΣΑΝΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ με έδρα ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Κάτω Χάλικα πίσω από το Νομαρχιακό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Τα ενεργειακά δεδομένα, πάντα με τη συμπαράσταση των πελατών μας, μας ώθησαν σε νέους δρόμους, νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Στελεχωμένη από διπλωματούχους μηχανικούς και σταθερή σύνθεση προσωπικού, η εταιρεία μπήκε δυναμικά στην εμπορία ειδών θέρμανσης με βιοκαύσιμα, στην υποβοήθηση της θέρμανσης με ηλιακή ενέργεια και είναι κυρίαρχη στη μελέτη και εμπορία εγκαταστάσεων ψύξης θέρμανσης με αντλίες θερμότητας, συνεργαζόμενη με μεγάλα ονόματα της ευρωπαϊκής αγοράς (CLIMAVENETA, AERMEC) και της παγκόσμιας (GREE).

Προσπαθώντας να προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, ξεκίνησε την εισαγωγή των αντλιών θερμότητας AEGEAN CLIMA, που βασίζονται σε υλικά υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας (COPELAND, SANYO, HITACHI).

Επίσης, τα είδη μας εμπλουτίστηκαν με όλη τη σειρά του ηλεκτρολογικού υλικού με επώνυμες μάρκες και είδη εισαγωγής μας.

Κυρίαρχο αντικείμενο της εταιρείας είναι η κατασκευή εγκαταστάσεων ενδοδαπέδιας θέρμανσης με εκτελεσθείσες εγκαταστάσεις περισσότερες από 70, καθώς και η σχεδίαση συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας με συνδυασμό ενεργειακών πηγών, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες κάθε εφαρμογής.

Η δίψα για προσφορά του καλύτερου προς τον καταναλωτή είναι ο οδηγός μας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey