×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1

Lesvos – Car Rental

14/02/2014 - 04:21

Η εταιρεία ‘’Lesvos – Car Rental’’ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και δραστηριοποιείται στο χώρο της ενοικίασης των αυτοκινήτων από το 1985.

 

Η εταιρεία ‘’Lesvos – Car Rental’ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και δραστηριοποιείται στο χώρο της ενοικίασης των αυτοκινήτων από το 1985. Ο Στρατής και η Στέλλα καταγράφουν και κατανοούν τις ανάγκες του κάθε πελάτη και προτείνουν το όχημα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Διαθέτει ανανεωμένο στόλο και η παράδοση του αυτοκινήτου μπορεί να γίνει στο αεροδρόμιο, στο λιμάνι αλλά και σε ολόκληρο το  νησί κατοπιν συννενοήσεως για την διευκόλυνση των πελατών.

Οργανώστε και απολαύστε τις διακοπές σας στην Λέσβο καθώς ο Στρατής και η Στέλλα αναλαμβάνουν  την μετακίνησή σας στο νησί με ασφάλεια και μπορούν να σας προτείνουν μοναδικούς προορισμούς της Λέσβου που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε  στα γραφεία της εταιρείας που βρίσκονται στην Αριστάρχου Τζέιμς 9-11 ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 2251027825.

www.lesvoscarrental.gr

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey