Ένα εξαιρετικό προϊόν μέσα από τη Λεσβιακή Γη

Βιολογικό ελαιόλαδο «Isis»

01/08/2013 - 15:51

Με πρωταρχικό στόχο την ποιότητα, η οικογένεια Κοτζαγκιόζη καλλιεργεί τα ελαιοκτήματά της στη Λέσβο. Οι ιδιαίτερες εδαφολογικές και κλιματολογικές συνθήκες του νησιού, η γνώση και η πείρα των παλαιότερων γενεών, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας έχουν ως αποτέλεσμα το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο βιολογικής γεωργίας «Isis».

Με πρωταρχικό στόχο την ποιότητα, η οικογένεια Κοτζαγκιόζη καλλιεργεί τα ελαιοκτήματά της στη Λέσβο. Οι ιδιαίτερες εδαφολογικές και κλιματολογικές συνθήκες του νησιού, η γνώση και η πείρα των παλαιότερων γενεών, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας έχουν ως αποτέλεσμα το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο βιολογικής γεωργίας «Isis». Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από την Αιγύπτια αρχαία θεά Ίσιδα που γνώριζε το μυστικό καλλιέργειας της ελιάς.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ελαιόλαδο «Isis» προέρχεται αποκλειστικά από τους ελαιώνες της οικογένειας που εκτείνονται στη Λέσβο. Η συγκομιδή γίνεται από την ίδια την οικογένεια, η οποία επιμελείται τη σωστή ωρίμανση του καρπού της ελιάς και τη συλλογή του. Ο καρπός μεταφέρεται άμεσα στο ελαιοτριβείο, όπου ελέγχονται από κοντά οι συνθήκες έκθλιψής του, με στόχο τη διατήρηση των ευεργετικών στοιχείων του ελαιολάδου.

Το προϊόν, όπως ανέφερε ο Ιγνάτης Κοτζαγκιόζης, αποθηκεύεται στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, μέσα σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε δροσερό και σκιερό περιβάλλον. Εκεί παραμένει μέχρι να γίνει η φυσική καθίζηση της «μούργας». Ακολουθεί η τυποποίηση στο ιδιόκτητο τυποποιητήριο της οικογένειας, που πληροί όλες τις υγειονομικές προϋποθέσεις που απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το αποτέλεσμα είναι ο χυμός από το καρπό της ελιάς να τυποποιείται αγνός και καθαρός χωρίς καμμία παρεμβολή, διατηρώντας όλα τα αρώματα, την πλούσια γεύση του και την πληθώρα των ωφέλιμων ουσιών του.

Το ελαιόλαδο «Isis» είναι βιολογικό ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, χωρίς προσμείξεις, που ελέγχεται και πιστοποιείται σε όλα τα στάδια από την καλλιέργεια των ελαιώνων, τη συγκομιδή του ελαιοκάρπου, μέχρι την τυποποίηση και τη διάθεσή του, από τον Οργανισμό Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΒΙΟΕΛΛΑΣ, τον AGROCERT, τον Οργανισμό Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων (ΟΠΕΓΕΠ).

Αυτό το εξαιρετικής ποιότητας προϊόν διατίθεται στους καταναλωτές σε επιλεγμένα καταστήματα σε Λέσβο, Χίο, Λήμνο και Αττική, καθώς και σε χώρες του εξωτερικού.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο και φαξ: 22511 00883 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey