24 χρόνια «Kodak Express»

Αποτυπώνοντας στιγμές ζωής

22/03/2012 - 17:34

Εδώ και 24 χρόνια, το κατάστημα «Kodak Express» των κ.κ. Σαλβάρα και Μπαλάση δραστηριοποιείται στο χώρο της φωτογραφίας. Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών τους, αναλαμβάνουν οτιδήποτε σχετίζεται με τη φωτογραφία, από κάλυψη εκδηλώσεων, μέχρι εκτυπώσεις, και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία.

Εδώ και 24 χρόνια, το κατάστημα «Kodak Express» των κ.κ. Σαλβάρα και Μπαλάση δραστηριοποιείται στο χώρο της φωτογραφίας. Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών τους, αναλαμβάνουν οτιδήποτε σχετίζεται με τη φωτογραφία, από κάλυψη εκδηλώσεων, μέχρι εκτυπώσεις, και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία. Σε ό,τι αφορά στην εκτύπωση φωτογραφιών, στο «Kodak Express» μπορείτε να εκτυπώσετε σε χαρτί όλων των μεγεθών, στις οικονομικότερες τιμές. Στο ίδιο κατάστημα μπορείτε ακόμα να φωτογραφηθείτε για ταυτότητα ή διαβατήριο, βάσει των ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Αν έχετε κάποια παλιά φωτογραφία, ανάλογα με αυτό που ζητάτε, στο «Kodak Express» αντιγράφουν, συνθέτουν και επεξεργάζονται οποιαδήποτε παλιά φωτογραφία.

Επιπλέον, όπως είναι ήδη γνωστό, οι κ.κ. Μπαλάσης και Σαλβάρας αναλαμβάνουν να καλύπτουν γάμους, βαπτίσεις και άλλες εκδηλώσεις και σας τα παραδίδουν σε αναλογικά, αλλά και σε ψηφιακά άλμπουμ, σε διάφορα σχέδια και ποιότητες, με άριστη ποιότητα εκτύπωσης.

Εκτύπωση για… δώρο
Ακόμη, οι κ.κ. Σαλβάρας και Μπαλάσης τυπώνουν σε σύγχρονα ευρωπαϊκά μηχανήματα και με μελάνια ανεξίτηλα, σε κούπες, πιάτα, μαξιλάρια, πορσελάνες, παζλ, mouse-pads, καθώς επίσης αντιγράφουν τα αρχεία σας από οποιαδήποτε παλαιά αναλογική κασέτα (VHS, 8mm, Mini-DV), σε ψηφιακή μορφή.

Ως προς το εμπορικό κομμάτι, το «Kodak Express» συνεργάζεται με τις φωτογραφικές εταιρίες NIKON, OLYMPUS και PANASONIC.

Ρολόγια και μπαταρίες
Για τους πελάτες που χρόνια τώρα εμπιστεύονται το κατάστημα «Kodak Express», οι άνθρωποι του μαγαζιού φρόντισαν ώστε να τους προσφέρουν και κάτι νέο: ρολόγια χειρός και επιτραπέζια, αναλογικά και ψηφιακά, σε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και στις γνωστές ιαπωνικές μάρκες: CASIO, Q&Q και PREMIER, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές γνωριμίας!

Επιπλέον, το κατάστημα επεκτάθηκε και στο χώρο της μπαταρίας, δημιουργώντας ένα Σύγχρονο Κέντρο Μπαταρίας, στο οποίο θα μπορείτε πλέον να βρείτε - εκτός των φωτογραφικών μπαταριών - μεγάλη γκάμα μπαταριών (αλκαλικές, λιθίου, επαναφορτιζόμενες, οξειδίου του αργύρου) για οποιαδήποτε ηλεκτρονική ή οικιακή συσκευή, από ενός ρολογιού έως και βιομηχανικού τύπου.

Στο κατάστημα διατίθενται και φορτιστές για φωτογραφικές μηχανές, και βιντεοκάμερες, αλλά και πολυφορτιστές-ταχυφορτιστές, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Και μια καινοτομία
Για τους φίλους που δυσκολεύονται να κόψουν το κάπνισμα, στο κατάστημα θα βρείτε το ηλεκτρονικό τσιγάρο της εταιρείας Εco-T, το οποίο διατίθεται σε τρία διαφορετικά μοντέλα και χρώματα, σε kit των δύο τσιγάρων με φορτιστή και φίλτρα, με δυνατότητα επιλογής λαδιών με καπνιστική γεύση ή άρωμα, σε όλες τις βαθμίδες περιεκτικότητας σε νικοτίνη. Και φυσικά στο ίδιο κατάστημα θα βρείτε ποικιλία σε φιλτράκια, μπαταρίες, ατμοποιητές, καθώς επίσης θα ενημερωθείτε για τους τρόπους καθαρισμού του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου.

http://www.lesvoskodak.gr

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey