Συνώνυμο της υψηλής ποιότητας

01/07/2012 - 05:56
Από το 1971, η κάβα «Αγγελής» της οικογένειας Αγγελή, αποτελεί μία από τις πιο ενημερωμένες κάβες του νησιού, καθώς συνεχίζει να πρωτοπορεί ως εκφραστής άποψης στο χώρο του κρασιού και του ποτού.
Κάβα Αγγελής

Από το 1971, η κάβα «Αγγελής» της οικογένειας Αγγελή, αποτελεί μία από τις πιο ενημερωμένες κάβες του νησιού, καθώς συνεχίζει να πρωτοπορεί ως εκφραστής άποψης στο χώρο του κρασιού και του ποτού. Αποτέλεσμα της πρωτοπορίας αυτής, καθώς και της εμπειρίας που χρόνια τώρα έχει αποκτήσει η οικογένεια Αγγελή, είναι η εν λόγω κάβα να αποτελεί σήμερα συνώνυμο της υψηλής ποιότητας και καλαισθησίας. Από την ίδρυσή της στεγάζει τις δραστηριότητές της στο χώρο της, στην Αρίσβη της Καλλονής. Δίπλα έχει δημιουργηθεί και η μοντέρνα εκδοχή της κάβας, όπου μελλοντικά θα φιλοξενούνται πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, όπως γευσιγνωσίες κλπ.

Στην κάβα «Αγγελής» θα μαγευτείτε από τη μεγάλη ποικιλία σπάνιων ελληνικών και ξένων κρασιών, τις επιλεγμένες συλλογές σαμπάνιας, κονιάκ και αλκοολούχων ποτών. Σε ένα πολύ όμορφο χώρο, ζεστά διακοσμημένο με αντικείμενα σχεδιασμένα αποκλειστικά για την κάβα, θα εντυπωσιαστείτε όχι μόνο από την ποικιλία των προϊόντων που θα συναντήσετε σε αυτή, αλλά και από το βάρος που έχουν ρίξει οι ιδιοκτήτες της και στη διαμόρφωσή της.Σε μια ιδιαίτερα καλαίσθητη βιτρίνα από βαρύ ξύλο, οι λάτρεις του καλού κρασιού θα συναντήσετε μια εντυπωσιακή γκάμα από παλαιωμένα κρασιά για τη δική σας, προσωπική κάβα ή ακόμα και για ένα καλό δώρο.
Φυσικά στο χώρο θα βρείτε όλα τα αλκοολούχα ποτά που επιθυμείτε καθώς και μεγάλη ποικιλία από malt whiskey, παλαιωμένο ρούμι και τεκίλα, καθώς και σαμπάνιες.
Εντύπωση μας προκάλεσε, όταν ξεναγηθήκαμε στο νέο χώρο της κάβας «Αγγελής», το βαρέλι της Jack Daniels, που έχει για δική του χρήση και με τα δικά του στοιχεία ο κ. Βασίλης Αγγελής. Όπως ο ίδιος μας εξήγησε, ταξίδεψε μέχρι τα περίφημα αποστακτήρια του επιφανέστερου εκπροσώπου του Tennessee whiskey και απέσταξε το δικό του βαρέλι στο οποίο υπάρχει και πλακέρα με τα στοιχεία της κάβας του. Το εμφιαλώνει ο ίδιος σε ιδιαίτερα μπουκάλια της ποτοποιίας, τα οποία φέρουν την ίδια πλακέτα.
Στην κάβα «Αγγελής», ο Βασίλης Αγγελής με το μεράκι που τον διακρίνει, την πολυετή πείρα και γνώση σε ό,τι έχει σχέση με το κρασί και τα οινοπνευματώδη απ’ όλο τον κόσμο, σας περιμένει προσωπικά να φτιάξετε μαζί τα ξεχωριστά δώρα με τα οποία θα τιμήσετε τους φίλους και συνεργάτες σας.
Για περισσότερες πληροφορίες, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την κάβα ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 22530 22621.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey