Άμεση η επέμβαση για αποκατάσταση του δικτύου

Μικροπροβλήματα στους δρόμους από τις τελευταίες βροχοπτώσεις

28/12/2020 - 13:11 Ενημερώθηκε 28/12/2020 - 15:12

Μικροπροβλήματα εκδηλώθηκαν στο εθνικό δίκτυο του νησιού μετά τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα να καταλήξουν, λόγω των νερών, φερτά υλικά επί του οδοστρώματος.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Λέσβου, Ανδρέας Αξής τέτοιου είδους προβλήματα εκδηλώθηκαν στο δρόμο από Καλλονή προς Φίλια (κοντά στον Άγιο Ιγνάτιο) όπου σημειώθηκε κατολίσθηση κλείνοντας την μία λωρίδα του δρόμου, η οποία, μετά από επέμβαση, δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία. Προβλήματα υπήρξαν σε Βαφειό, στους δρόμους Στύψης – Πελόπης, Καλλονής – Πέτρας και Άντισσας – Ερεσού.

«Αντιμετωπίσαμε όλα τα προβλήματα με  μηχανήματα του Δήμου Δυτικής Λέσβου και στο κομμάτι Στύψη – Πελόπη πήγε μηχάνημα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου» είπε ο κ. Αξής τονίζοντας ότι τα σημεία που προανέφερε είναι σε περιφερειακούς δρόμους. « Σε συνεργασία με την Περιφέρεια καθαρίσαμε εμείς κάποια κομμάτια και εκείνοι καθάρισαν το κομμάτι Στύψης – Πελόπης» κατέληξε στη δήλωσή του.

Στο Δήμο Μυτιλήνης, σύμφωνα με τον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, Γιώργο Αλεξίου προβλήματα υπήρξαν, όπως ήταν αναμενόμενο σε αγροτικούς δρόμους. «Προς το παρόν δεν έχει σημειωθεί κάτι σημαντικό» είπε χαρακτηριστικά.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey