Δήλωση, σε έντονο μάλιστα ύφος, του Υφυπουργού Αθλητισμού στα Μέσα της Λέσβου, που στέλνει πολιτικό μήνυμα ως προς την κατασκευή του έργου στα Θέρμα // Παραμένει «ζωντανή» η χρηματοδότηση των 5 εκ. ευρώ και μέσα στο 2019

Γ. Βασιλειάδης: «Το Κολυμβητήριο θα γίνει!»

11/01/2019 - 12:21 Ενημερώθηκε 11/01/2019 - 13:11

Με προσωπική του δήλωση στα Μέσα Ενημέρωσης της Λέσβου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ξεκαθάρισε -μετά από συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του με τους Αντιδημάρχους Λέσβου Κώστα Κατσαρό και Νίκο Καρασάββα- πως το νέο κολυμβητήριο στα Θέρμα θα γίνει, παρά τια αρνητικές εξελίξεις των προηγούμενων ημερών.

Μιλώντας από το γραφείο του, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τους αρμόδιους αντιδημάρχους Λέσβου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στο έργο του Κολυμβητηρίου στα Θέρμα, επισημαίνοντας πως διατηρείται και μέσα στο 2019 η πίστωση των 5 εκ. ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο κ. Βασιλειάδης, σε έντονο ύφος, ξεκαθάρισε: «Το έργο του Κολυμβητηρίου στα Θέρμα θα γίνει. Το ποσό που έχει δεσμευθεί, είναι εξασφαλισμένο και μέσα στο 2019 και η ΓΓΑ θα συνδράμει οικονομικά με οτιδήποτε επιπλέον χρειαστεί.»

Στην πραγματικότητα, ο Υφυπουργός έστειλε ένα πολιτικό μήνυμα εκ μέρους της Κυβέρνησης, τονίζοντας τη στήριξή της ως προς την κατασκευή του Κολυμβητηρίου στη Λέσβου, παρά τις προ ημερών αρνητικές εξελίξεις τόσο σε Α' Βαθμό από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής, όσο και σε Β' Βαθμό από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Αιγαίου. Στο δια ταύτα, δεν προκύπτει αυτή τη στιγμή το πώς θα ξεπεραστεί ο «σκόπελος» των απορριπτικών αυτών αποφάσεων, κάτι που μένει να διαφανεί στις επόμενες συναντήσεις που θα έχουν οι Αντιδήμαρχοι Λέσβου Κώστας Κατσαρός και Νίκος Καρασάββας στην Αθήνα με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Αλέξη Χαρίτση και τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλο.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey