«Ασφαλιστικά μέτρα αν χρειαστεί», λέει ο επιχειρηματίας Γιάννης Αφεντούλης

Συνεχίζονται τα έργα στην Κομνηνάκη

01/04/2014 - 19:36

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο της διαδικασίας ασφαλιστικών μέτρων ο Γιάννης Αφεντούλης, με στόχο την εκ νέου παύση των εργασιών λιθόστρωσης στην οδό Κομνηνάκη.

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο της διαδικασίας ασφαλιστικών μέτρων ο Γιάννης Αφεντούλης, με στόχο την εκ νέου παύση των εργασιών λιθόστρωσης στην οδό Κομνηνάκη. Σήμερα ο κ. Αφεντούλης με εξώδικο που επρόκειτο να κοινοποιηθεί στο Δήμο Λέσβου, ζητά να μάθει αν υπήρξε κάποια εξέλιξη η οποία να δικαιολογεί την επανέναρξη των εργασιών. Σε περίπτωση που οι εργασίες έχουν ξεκινήσει χωρίς να διαθέτει ο Δήμος τα αποτελέσματα των μετρήσεων για την καταλληλότητα του πετρώματος, ο κ. Αφεντούλης δήλωσε στο «Ε» ότι «θα εξεταστεί κάθε ένδικο μέσο προκειμένου να μη συνεχιστεί αυτή η ζημιογόνος για τους δημότες ιστορία».

Καθόλου βέβαιο δεν είναι το ότι θα συνεχιστούν οι εργασίες λιθόστρωσης στην οδό Κομνηνάκη, οι οποίες μετά από τρεις μήνες διακοπής ξεκίνησαν πάλι την περασμένη Πέμπτη. Εντολή για την επανέναρξη δόθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Γιάννη Αφεντούλη, ο οποίος είχε ενημερώσει τη συγκεκριμένη, αλλά και τις υπόλοιπες εμπλεκόμενες υπηρεσίες για ακαταλληλότητα της πέτρας που έχει αγοραστεί για τη λιθόστρωση. Μάλιστα, οι εργασίες είχαν σταματήσει για να διαπιστωθεί αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του κ. Αφεντούλη.

Ο τελευταίος θα ζητήσει επίσημη ενημέρωση για το αν το ξεκίνημα των εργασιών συνοδεύεται και από τα αποτελέσματα της ανάλυσης για την καταλληλότητα της πέτρας και σε περίπτωση που δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο της κατάθεσης των ασφαλιστικών μέτρων. Σύμφωνα πάντως με ενημέρωση από τις υπηρεσίες του Δήμου, δεν έχουν έρθει ακόμα τα αποτελέσματα από εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών στο οποίο έχει απευθυνθεί ο Δήμος.

Προβληματίζεται…

Εξ άλλου, τον προβληματισμό του εκφράζει ο κ. Αφεντούλης και σχετικά με την καθυστέρηση των αποτελεσμάτων για το αν είναι τελικά πυροκλαστικής ροής το πέτρωμα που θα χρησιμοποιηθεί για την πλακόστρωση και προβλέπει η μελέτη του έργου. Μάλιστα σημείωσε πως σε περιπτώσεις που έχει χρειαστεί ο ίδιος αντίστοιχες γνωματεύσεις, δεν περίμενε παραπάνω από τρεις εβδομάδες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey