Με καθυστέρηση ενός χρόνου...επανέρχονται στη μνήμη μας τα επεισόδια κατά την επίσκεψη Τσίπρα στη Μυτιλήνη

Αύριο η δίκη για τους πέντε συλληφθέντες

03/04/2019 - 12:44 Ενημερώθηκε 03/04/2019 - 12:55

Δικάζονται αύριο Πέμπτη οι πέντε νεαροί Μυτιληνιοί που είχαν συλληφθεί για τα επεισόδια κατά την περσινή επίσκεψη, πριν ένα χρόνο περίπου του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στη Μυτιλήνη με αφορμή το περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο.


Οι πέντε είχαν συλληφθεί με τη αυτόφωρη διαδικασία, ζήτησαν αναβολή προκειμένου να προετοιμαστούν για τη δίκη, αλλά η δίκη αναβλήθηκε, γιατί ο ένας από τους κατηγορουμένους επικαλέσθηκε ασθένεια και έτσι προσδιορίστηκε για τις 4 Απριλίου.

Τα γεγονότα

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά πριν από ένα χρόνο, οι κατηγορούμενοι συμμετέχοντας μαζί με άλλους, μετά το τέλος μεγάλης κινητοποίησης των φορέων της πόλης που είχαν κλείσει όλες τις επιχειρήσεις διαμαρτυρόμενοι για το ΦΠΑ και το προσφυγικό, προσπάθησαν να φθάσουν στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, όπου μιλούσε ο πρωθυπουργός, αλλά παρεμποδίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, που είχαν αποκλείσει κάθε πρόσβαση προς το κτήριο της Γενικής Γραμματείας.

Τότε επιτέθηκαν στις κλούβες προσπαθώντας να τις ανατρέψουν και εναντίον ανδρών της αστυνομίας, ενώ ακολούθησε και ανθρωποκυνηγητό και προέκυψαν οι συλλήψεις.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey