Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι Ρομά και ταυτοποιήθηκε ένα ακόμη άτομο

Εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών, σε σπίτια στη Μυτιλήνη

24/11/2022 - 13:30

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τρείς περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών, δύο τετελεσμένες και μία σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν κατά το προηγούμενο διήμερο σε οικίες στη Μυτιλήνη.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2022 στη Μυτιλήνη, δύο ανήλικοι ημεδαποί και ταυτοποιήθηκε ακόμη μία γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής. Όλοι τους Ρομά.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, πρώτες πρωινές ώρες χθες της 23ης Νοεμβρίου 2022, οι ανήλικοι συλληφθέντες μπήκαν σε οικία στην παραπάνω περιοχή από ανασφάλιστη είσοδο με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να κατορθώσουν να αφαιρέσουν κάτι.

Από την περαιτέρω έρευνα διακριβώθηκε ότι, οι δύο συλληφθέντες και η ταυτοποιηθείσα ημεδαπή, ενεργώντας από κοινού και με διαφορετική κατά περίπτωση σύνθεση, ενέχονται σε δύο ακόμη περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών σε οικίες απ’ όπου αφαίρεσαν, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ηλεκτρονικές συσκευές και εργαλεία.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε και σε βάρος γονέων των ανηλίκων δραστών, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και κατασχέθηκε, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey