Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες απανθράκωσης δύο νέων ανδρών, που φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις ναρκωτικών

Έγκλημα στα Κεραμειά

21/04/2012 - 16:00

Πολύ κοντά στο ελαιοτριβείο «Παυλέλλης» στα Κεραμειά, χθες στις 4:15 το απόγευμα, βρέθηκαν απανθρακωμένα τα πτώματα δύο νέων ανδρών μέσα σε ένα αυτοκίνητο τύπου φορτηγού 4Χ4. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επρόκειτο για έναν Έλληνα 30 ετών, καταγόμενο από κοντινό χωριό, και για έναν Αλβανό περίπου 39 ετών.

Πολύ κοντά στο ελαιοτριβείο «Παυλέλλης» στα Κεραμειά, χθες στις 4:15 το απόγευμα, βρέθηκαν απανθρακωμένα τα πτώματα δύο νέων ανδρών μέσα σε ένα αυτοκίνητο τύπου φορτηγού 4Χ4. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επρόκειτο για έναν Έλληνα 30 ετών, καταγόμενο από κοντινό χωριό, και για έναν Αλβανό περίπου 39 ετών. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αλβανικής υπηκοότητας νεκρός κατοικούσε στη Μόρια.

Ενδείξεις που αξιολογούν οι αστυνομικές αρχές, αναφέρουν ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια και μάλιστα σχετιζόμενη με ιδιαίτερες κακουργηματικές πράξεις. Οι δύο άνδρες φέρονται να έχουν εμπλακεί στο παρελθόν σε υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ δεν αποκλείεται και ο θάνατός τους να συνδέεται με αυτές.

Από προχθές Πέμπτη η Αστυνομία τούς αναζητούσε, και ιδιαίτερα στο χωριό του ενός διαδιδόταν η φήμη πως τον έψαχναν για να τον συλλάβουν. Αντιθέτως, όπως ανακοινώθηκε λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό των πτωμάτων απ' την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, «για τους δύο άντρες είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις αστυνομικές αρχές από συγγενικά τους πρόσωπα». Φαίνεται ότι η ανεύρεσή τους έγινε χθες από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενδεχομένως και τυχαίως, ενώ στην όλη επιχείρηση αναζήτησης συμμετείχε ενεργά και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Την ώρα που έκλεισε η ύλη του «Ε» βρισκόταν σε εξέλιξη η μεταφορά των σορών στο νεκροτομείο και η συλλογή των στοιχείων από τον τόπο όπου βρήκαν τραγικό θάνατο. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, «προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας».

Η πρωτοφανής αγριότητα, για τα δεδομένα της Λέσβου, αυτού του εγκλήματος δείχνει τις συνθήκες που επικρατούν στον κόσμο των ναρκωτικών. Η ωμή βία κυριαρχεί και η ανθρώπινη ζωή τείνει να χάσει κάθε αξία. Φαίνεται ότι τα κυκλώματα των ναρκωτικών που λειτουργούν στη Λέσβο, έχουν «αναβαθμίσει» τις μεθόδους και τον τρόπο δράσης τους. Είναι πιο οργανωμένα και πιο αδίστακτα από οποτεδήποτε άλλοτε.

Σχετικό Βίντεο

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey