×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1

Πυροσβεστικό όχημα ενόψει καλοκαιριού

31/03/2015 - 17:54

Ένα πυροσβεστικό όχημα παραχώρησε ο Δήμος Λέσβου στο Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Νήσου Λέσβου ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Ένα πυροσβεστικό όχημα παραχώρησε ο Δήμος Λέσβου στο Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Νήσου Λέσβου ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Ας σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα από τα αυτοκίνητα των πρώην δήμων, το οποίο ανήκε στο Δήμο Ευεργέτουλα και ήταν σε καλύτερη κατάσταση από τα υπόλοιπα, γιατί το διαχειριζόταν η Τοπική Κοινότητα Ιππείου από τα στελέχη της οποίας και συντηρούνταν.

Η παράδοση του οχήματος έγινε από την αντιδήμαρχο Εθελοντισμού, Νέας Γενιάς και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Αθηνά Ιωσηφέλλη, στον πρόεδρο του Σωματείου Εθελοντών Πυροσβεστών Νήσου Λέσβου, Αναστάσιο Μακρή και στον υπεύθυνο του Κλιμακίου Μυτιλήνης και Υπεύθυνο Υλικού του Σωματείου, Παναγιώτη Εγγλέζο, παρουσία και του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων στην Καθαριότητα Δήμου Λέσβου, Θεόφιλου Κωστή.
Η κ. Αθηνά Ιωσηφέλλη, δήλωσε σχετικά με την παραχώρηση του σημαντικού αυτού πυροσβεστικού υλικού:
«Είναι γνωστό σε όλους μας ότι οι εθελοντικές ομάδες πυρόσβεσης, εδώ και πολλά χρόνια, καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, για την ασφάλεια και προστασία του δασικού πλούτου του νησιού μας. Σε πολλές περιπτώσεις, έχουν αποτρέψει πυρκαγιές, ενώ είναι επίσης γνωστό ότι έχουν συμμετάσχει με αυταπάρνηση όσες φορές κλήθηκαν για ανάγκες κατάσβεσης. Με την παραχώρηση του πυροσβεστικού οχήματος, θέλουμε να δηλώσουμε και εμπράκτως την μεγάλη μας εκτίμηση για την προσφορά τους και συγχρόνως να διευκολύνουμε το έργο τους».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey