Δεν άφησε να πέσει στα ψιλά τη συκοφαντική δυσφήμιση κατά του δημάρχου Σπύρου Γαληνού, συγκεκριμενοποιώντας μάλιστα τις «κατηγορίες» για τους ηθικούς αυτουργούς αυτής

Ο Πάλλης κατέθεσε Αναφορά στη βουλή για την «Πατριωτική Κίνηση»!

03/12/2018 - 12:19

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο Γιώργος Πάλλης, παίρνει τη σκυτάλη από την δημόσια καταγγελία του δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού, ότι κατασυκοφαντείται συστηματικά από «γνωστούς κύκλους» και με πρωτοβουλία του, όχι μόνο αναδεικνύει σε επίπεδο ελληνικής βουλής το θλιβερό ετούτο ζήτημα, αλλά… συγκεκριμενοποιεί και τις εκτιμήσεις για τα… «κέντρα» που επενδύουν στη μισαλλοδοξία και σε οτιδήποτε αφορά στο προσφυγικό. «Δείχνοντας» με την Αναφορά του στη Βουλή, ευθέως τον Αλέκο Κουτσαντώνη (πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λέσβου) ως τον ηθικό αυτουργό του τελευταίου περιστατικού.

Χαρακτηριστικά στην Αναφορά του, σημειώνει απευθυνόμενος στο ελληνικό κοινοβούλιο:

«Η νεοσύστατη δημοτική κίνηση Λέσβου «Ελεύθεροι Πολίτες», η οποία συσπειρώνει μέλη της Χ.Α. και της λεγόμενης «Πατριωτικής Κίνησης», κάποια εκ των οποίων κατηγορούνται ακόμη και για κακουργηματικές πράξεις εναντίον προσφύγων, κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες μια ανακοίνωση στην οποία υποστήριζε, χωρίς στοιχεία, ότι ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Σπ. Γαληνός υποστηρίζει τους πρόσφυγες επειδή ο ίδιος και μέλη της οικογενείας του έχουν ιδιοκτησιακή σχέση με ΜΚΟ μέσω  της οποίας εισπράττουν κονδύλια για το προσφυγικό. Ο διανομέας της ανακοίνωσης μηνύθηκε από τον Δήμαρχο και συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου αλλά, με απόφαση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Μυτιλήνης, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να ορισθεί δικάσιμος.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Δήμαρχος Λέσβου προέβη σε δημόσια δήλωση, την οποία μας απηύθυνε και σε επιστολή, η οποία θεωρούμε πως έχει ιδιαίτερη βαρύτητα λόγω του κλίματος μισαλλοδοξίας που επιχειρείται εδώ και καιρό να δημιουργηθεί στη Λέσβο, και εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey