«Η παρακοιλιώτικη φλοκάτη στην παγκόσμια αγορά» από τις εκδόσεις «Αιολίδα»

Βιβλιοπαρουσίαση στο Επιμελητήριο

07/03/2014 - 18:58

Tην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώτη Σαραντίδη «Η παρακοιλιώτικη φλοκάτη στην παγκόσμια αγορά» διοργανώνουν σήμερα στις 6:30 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λέσβου «Ιωάννης Παυλακέλλης», οι εκδόσεις «Αιολίδα» και το Επιμελητήριο Λέσβου.

Tην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώτη Σαραντίδη «Η παρακοιλιώτικη φλοκάτη στην παγκόσμια αγορά» διοργανώνουν σήμερα στις 6:30 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λέσβου «Ιωάννης Παυλακέλλης», οι εκδόσεις «Αιολίδα» και το Επιμελητήριο Λέσβου. Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Ειρήνη Καρέτα, καθηγήτρια Ελληνικής Φιλολογίας και επιμελήτρια του βιβλίου, ο Γιάννης Αγριτέλλης, καθηγητής Ελληνικής Φιλολογίας, και ο συγγραφέας Γιώτης Σαραντίδης.

Ο συγγραφέας ταξιδεύει τους αναγνώστες στα τέλη της δεκαετίας τού 1960, όπου τρεις Παρακοιλιώτες, ο Βασίλης Χαμαλέλλης, ο Μανώλης Χαμαλέλλης και ο ίδιος, δημιούργησαν στα Παράκοιλα την «Κλωστοϋφαντουργική Λέσβου Ο.Ε.», μια πρωτοποριακή και καινοτόμο για την εποχή επιχείρηση, που παρήγαγε την περίφημη παρακοιλιώτικη φλοκάτη, αλλά και εξαιρετικές κουβέρτες και πλεκτά, κατακτώντας την ελληνική και την παγκόσμια αγορά.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey