Σημαντική φάση για τη Μυτιληνιά στιχουργό Ντέπη Χατζηκαμπάνη

Φάση… «πυρετώδους δημιουργίας»

24/10/2013 - 14:15

Σε περίοδο… «πυρετώδους δημιουργίας» δηλώνει η νέα Μυτιληνιά στιχουργός Ντέπη Χατζηκαμπάνη. Στίχοι τραγουδιών, ποίηση και ένα βιβλίο λογοτεχνίας είναι ήδη σε φάση προετοιμασίας,

Σε περίοδο… «πυρετώδους δημιουργίας» δηλώνει η νέα Μυτιληνιά στιχουργός Ντέπη Χατζηκαμπάνη. Στίχοι τραγουδιών, ποίηση και ένα βιβλίο λογοτεχνίας είναι ήδη σε φάση προετοιμασίας, ενώ σύντομα θα γίνουν παρουσιάσεις της πρώτης της ποιητικής συλλογής και θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος του Ηλία Μακρίδη κι ο δίσκος των «Magic de Spell», στους οποίους συμμετέχει με στίχους της.

Η Ντέπη Χατζηκαμπάνη είναι πλέον ιδιαίτερα γνωστή στη Λέσβο, αλλά κι εκτός αυτής, χάρη στο ότι στίχους της έχουν τραγουδήσει γνωστοί ερμηνευτές.

«Διανύουμε μια δύσκολη εποχή. Ο κάθε δημιουργός με τον τρόπο του πρέπει να πάρει μέρος και να δώσει μια πινελιά του δικού του χρώματος στην αιθάλη αυτών των καιρών», λέει η κ. Χατζηκαμπάνη. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη, διότι σύντομα θα γίνουν δυο ακόμη παρουσιάσεις της ποιητικής μου συλλογής με τίτλο “Είναι οι άλλοι παράξενοι ή είμαι εγώ;”, μία στην Αθήνα και μία στη Χίο. Το βιβλίο πάει πολύ καλά και το ομότιτλο τραγούδι γνωρίζει επιτυχία σε Ελλάδα, Κύπρο και ομογένεια.»

Πέρα από τα παραπάνω, πριν τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσει το πρώτο της παραμύθι για μικρά και μεγάλα παιδιά με τίτλο «Ο Χαμένος Γκιόν», το οποίο και αναφέρεται στο μύθο του γκιώνη (νυχτοπούλι).

Επίσης στο άμεσο μέλλον πρόκειται να κυκλοφορήσει ο δίσκος του Ηλία Μακρίδη και ο δίσκος των «Magic de Spell», στους οποίους η Ντέπη Χατζηκαμπάνη συμμετέχει με αρκετά τραγούδια. Παράλληλα, ετοιμάζει μια ενότητα τραγουδιών με τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα, τα οποία έχουν γράψει μαζί στίχο - στίχο.

«Μέσα στο 2014 θα κυκλοφορήσουν πολλά τραγούδια μου, που είναι ήδη σχεδόν τελειωμένα στα στούντιο με αγαπημένους νέους και παλιούς συνεργάτες», λέει κλείνοντας η Ντέπη Χατζηκαμπάνη. Και καταλήγει σημειώνοντας: «Μάλιστα, με κάποιους από αυτούς ήθελα πολύ να συνεργαστώ, μια και μεγάλωσα περπατώντας στα μουσικά τους μονοπάτια…»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey