Μαγική βραδιά στο Κάστρο της Μυτιλήνης, από την ομάδα «ΘΕΑΤΡΟ Η ΖΩΗ ΜΟΥ»

Υπό τους ήχους του Χατζιδάκι…

03/09/2013 - 16:58

Μια μαγική βραδιά απόλαυσε το κοινό της Μυτιλήνης το βράδυ του Σαββάτου στο Κάστρο της πόλης, με τη συναυλία-αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι που διοργάνωσε η ομάδα «ΘΕΑΤΡΟ Η ΖΩΗ ΜΟΥ».

Μια μαγική βραδιά απόλαυσε το κοινό της Μυτιλήνης το βράδυ του Σαββάτου στο Κάστρο της πόλης, με τη συναυλία-αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι που διοργάνωσε η ομάδα «ΘΕΑΤΡΟ Η ΖΩΗ ΜΟΥ».

Ήταν ένα αφιέρωμα που ανέδειξε πλήθος πτυχών του Μάνου Χατζιδάκι, από τα λαϊκά και κινηματογραφικά του μέχρι τα κλασσικά και τα ορχηστρικά του, από το ραδιόφωνο και τη θρυλική εκπομπή «Λιλιπούπολη» - που παρουσίασαν οι Αντώνης Μυλωνάκης, Μιχαήλ Δουκάκης, Ντέσσυ Κομνηνού -, μέχρι τις διασκευές του σε γνωστές μελωδίες. Από τη φιλοσοφική διάστασή του, μέχρι τα ερωτικά, τα μελαγχολικά και τα θεατρικά του τραγούδια όπως αυτά από το «Ματωμένο Γάμο».

Παρά τον αέρα και το κρύο, ο χώρος είχε 1.000 καθίσματα και το Κάστρο ήταν κατάμεστο.

Στο τραγούδι ήταν η Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, τα θεατρικά τραγούδια ερμήνευσε ο ηθοποιός Μιχαήλ Δουκάκης, ενώ ως φιλική συμμετοχή εμφανίστηκε η Μαρία Γαλάνη. Στο πιάνο έπαιξε η Ιωάννα Αβραάμ, στο βιολί η Αγγελική Ντανιλέβσκα, στο σαξόφωνο η Ειρήνη Παπανικολάου, στην κιθάρα, το μπουζούκι και τη φωνή ο Γιάννης Μπουντέκας και στα κρουστά ο Νίκος Μανίκας.

Σημειώνεται ότι ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα «ΘΕΑΤΡΟ Η ΖΩΗ ΜΟΥ» παρουσίασε μεγάλη συναυλία στο Κάστρο Μυτιλήνης.


Και το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Σεπτεμβρίου

Αύριο Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, η ομάδα «ΘΕΑΤΡΟ Η ΖΩΗ ΜΟΥ» θα παρουσιάσει στον πολυχώρο «Ιανός» της Λουτρόπολης Θερμής μια βραδιά που θα αφορά την ίδια.

Από την Πέμπτη 5 έως την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί έκθεση χειροτεχνημάτων της Λένας Τριανταφύλλου, ενώ κάθε Δευτέρα, μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου, η Ντέσσυ Κομνηνού θα παρουσιάζει την παράσταση «Δεσποινίς Μαργαρίτα». Το έργο είναι ακατάλληλο για άτομα κάτω των 15 ετών, ενώ η είσοδος θα γίνεται μόνο με κράτηση θέσεων.

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου θα γίνει προβολή της εκπομπής «Παρασκήνιο», με ευγενική παραχώρηση του σκηνοθέτη Λάκη Παπαστάθη, ενώ την Παρασκευή 13 του μήνα θα γίνει βιβλιοπαρουσίαση από τις εκδόσεις «Αιολίδα».

Από την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου έως τη Δευτέρα 30 του μήνα θα πραγματοποιηθεί στον «Ιανό» έκθεση του Αργύρη Χατζημαλλή και του Στρατή Σταυρακέλλη, ενώ τέλος την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, το μουσικό σύνολο βιολιών «Arpeg», υπό τη διεύθυνση της μουσικού Αγγελικής Ντανιλέβσκα, θα παρουσιάσει τη συναυλία «Άρωμα Μπαρόκ».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey