Ξεκίνησαν οι συναντήσεις

01/07/2012 - 05:56
Ξεκίνησαν, την περασμένη Δευτέρα, οι συναντήσεις της φοιτητικής θεατρικής ομάδας «Πρόβα» του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, τα μέλη της ομάδας συναντιούνται στο Κτήριο Χατζηγιάννη, στα Λαδάδικα, και υποδέχονται και νέα μέλη της φοιτητικής κοινότητας.
Από την «Πρόβα» του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ξεκίνησαν, την περασμένη Δευτέρα, οι συναντήσεις της φοιτητικής θεατρικής ομάδας «Πρόβα» του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, τα μέλη της ομάδας συναντιούνται στο Κτήριο Χατζηγιάννη, στα Λαδάδικα, και υποδέχονται και νέα μέλη της φοιτητικής κοινότητας που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το θέατρο.

Η θεατρική ομάδα «Πρόβα», ένα από τα ιδρυτικά μέλη του πανελλαδικής εμβέλειας Σωματείου Φοιτητικών Ερασιτεχνικών Θεατρικών Ομάδων, έχει εδώ και χρόνια σημαντική παρουσία στο χώρο των πολιτιστικών δρωμένων του Πανεπιστημίου, αλλά και της πόλης της Μυτιλήνης γενικά, αφού οι παραστάσεις της παίζονται κάθε χρόνο στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, ενώ τα μέλη της διοργανώνουν και επιπλέον δρώμενα, όπως θεατρικά παιχνίδια ή θέατρο δρόμου.
Κάθε χρόνο προστίθενται στην ομάδα νέα μέλη, τα οποία οι πιο «έμπειροι» αναλαμβάνουν να μυήσουν στην τέχνη του θεάτρου, ενώ όλοι μαζί δουλεύουν για να ετοιμάσουν τα κοστούμια και τα σκηνικά.

Οι φετινές συναντήσεις
Οι συναντήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται φέτος στο Κτήριο Χατζηγιάννη, στα Λαδάδικα. Έχουν ξεκινήσει ήδη από την περασμένη εβδομάδα και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 9 το βράδυ και κάθε Παρασκευή στις 9:30. Είναι ανοιχτές για όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το θέατρο.
Όπως και κάθε χρόνο, οι πρώτες συναντήσεις θα αφορούν σε θεατρικά παιχνίδια γνωριμίας, εμπιστοσύνης και αυτοσχεδιασμού, ενώ θα ακολουθήσουν μονόλογοι και μονόπρακτα. Μετά τις γιορτές, τα μέλη της ομάδας θα ψηφίσουν το έργο που θα αποτελέσει την επόμενή τους παράσταση και θα αρχίσουν τις πρόβες.
Σημειώνεται πως πέρυσι η ομάδα είχε ανεβάσει, με επιτυχία, το έργο «Το πανηγύρι του Αγίου Οβιδίου».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey