Πώς ζηλεύει το κάθε ζώδιο

Ζώδια & ζήλια

28/11/2021 - 13:48

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ζηλιάρης, ανταγωνιστικός και θέλει να νιώθει πάντα ότι είναι πρώτος. Δεν αντέχει να αισθάνεται δεύτερος. Θέλει να είναι ο αρχηγός σε μια σχέση, να επιβάλλει τις απόψεις του και όταν δεν το νιώθει αυτό, ζηλεύει. Όταν νιώσει από το ταίρι του ότι έρχεται σε δεύτερη μοίρα στην καρδιά του ή όταν αυτό διανοηθεί να φλερτάρει, θα δείξει τη ζήλια του με τον πιο εκρηκτικό τρόπο μιας που τα νεύρα είναι στο αίμα του. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι απίστευτα ζηλιάρης και πολύ κτητικός. Δεν θέλει κανείς να αγγίζει και να ενοχλεί τον σύντροφό του. Είναι όμως στοργικός, ρομαντικός και πιστός. Η ανάγκη του ωστόσο για ασφάλεια και σταθερότητα σε μια σχέση, τον κάνουν να ζηλεύει και το παραμικρό. Και αν χάσει τον έλεγχο, ζηλεύει παράφορα και γίνεται …ταύρος εν υαλοπωλείο. Το μόνο που χρειάζεται εκείνη τη στιγμή είναι να νιώσει αγάπη και σιγουριά από το ταίρι του. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος δεν ασχολείται με μικρότητες και δεν καταπιέζει τους άλλους. Είναι γοητευτικός και πολύ κοινωνικός. Συνήθως δεν ζηλεύει σε μια σχέση και βρίσκει πάντα λύσεις στα προβλήματα με διάλογο και επικοινωνία. Θεωρεί ότι η ζήλια είναι μικροπρέπεια γι’ αυτό και δεν του αρέσει ούτε να τον ζηλεύουν. Αν τον ζηλεύει το ταίρι του, θα τον χάσει, αν και ξέρει πως οι σκηνές που προκαλεί ο σύντροφός του, είναι για να του κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ζηλεύει τα πάντα εκτός από τους γονείς του. Με τον σύντροφο του, είναι ρομαντικός και ευαίσθητος. Έχει όμως συχνές εναλλαγές συναισθημάτων και ζηλεύει αν δεν νιώθει αμοιβαιότητα. Στεναχωριέται και συχνά προκαλεί ο ίδιος τσακωμούς όταν νιώθει παραμελημένος. Και μπορεί οι εκρήξεις του να είναι έντονες αλλά δεν κρατάνε πολύ. Όσο πάντως το ταίρι του, τον κάνει να ζηλεύει, τόσο οι ανασφάλειές του μεγαλώνουν.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων εκτός από βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου είναι και βασιλιάς της ζήλιας. Ζηλεύει τους πάντες και ιδιαίτερα τους ανθρώπους που έχουν παραπάνω χρήματα ή υλικά αγαθά από εκείνον. Θέλει να είναι αρχηγός σε όλα και φυσικά να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής. Είναι όμως στοργικός, πιστός και γενναιόδωρος. Αν νιώσει ότι το ταίρι του τον παραμελεί, ζηλεύει και όταν ζηλεύει, παραλογίζεται και γίνεται αδιάλλακτος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι χαλαρός και πιστός μέσα σε μια σχέση. Αγαπά με πάθος και αφοσίωση αλλά δεν εκδηλώνεται εύκολα. Περιμένει από το σύντροφο του να ανοιχτεί. Δεν ζηλεύει, ούτε προκαλεί ζήλια στον άλλον γιατί δεν θέλει να δίνει δικαιώματα. Εξάλλου θεωρεί ότι η ζήλια είναι μικροπρέπεια. Αν το ταίρι του προσπαθήσει να τον κάνει να ζηλέψει, θα χάσει την εμπιστοσύνη του και θα απομακρυνθεί χωρίς όμως εντάσεις και καβγάδες.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν είναι ιδιαίτερα ζηλιάρης. Ίσως να ζηλέψει την άνεση που έχουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Στις σχέσεις του συνήθως ζηλεύει όταν νιώθει ανασφάλεια. Επειδή θέλει επιβράβευση, αν ο σύντροφος του αναφερθεί στα επιτεύγματα κάποιου άλλου, θα ενοχληθεί και θα προσπαθήσει να τραβήξει το ενδιαφέρον του. Δεν έχει εκρήξεις ζήλιας και είναι διπλωμάτης, ωστόσο αρκετές φορές προκαλεί ο ίδιος με την εξωστρέφειά του και το φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι πολύ ζηλιάρης. Ιδιαίτερα στις σχέσεις του, γίνεται υστερικός και κακότροπος. Δίνεται ολοκληρωτικά στον έρωτα και έχει πολύ έντονο συναισθηματισμό που τον χαρακτηρίζει. Ζηλεύει παράφορα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο στήνοντας σενάρια στο μυαλό του και δημιουργώντας σκηνές ζηλοτυπίας. Δεν θέλει να νιώθει σε μια σχέση ανασφάλεια και αβεβαιότητα και εκδηλώνει τη ζήλια του με μούτρα, φωνές και εκδίκηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης στις σχέσεις του, δεν ζηλεύει ιδιαίτερα. Είναι εκδηλωτικός και εμπιστεύεται εύκολα αλλά θέλει χώρο να αναπνέει. Συνήθως δεν δημιουργεί σκηνές ζηλοτυπίας. Αν το ταίρι του φλερτάρει με κάποιον άλλον, θα πειραχτεί και θα το δείξει, ωστόσο δεν θα κάνει υπερβολές, ούτε καβγάδες. Θα εκφραστεί με ειλικρίνεια και θα συζητήσει ήρεμα με τον σύντροφο του. Αν όμως γίνει επανειλημμένα, θα φύγει από τη σχέση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως συνήθως ζηλεύει την οικονομική άνεση στους άλλους. Στις σχέσεις του δεν ζηλεύει εύκολα, ούτε απιστεί. Η απιστία έρχεται όταν νιώσει ότι η σχέση του είναι απολύτως νεκρή. Είναι ορθολογιστής και βάζει πάνω απ’ όλα τη λογική, γι’ αυτό και θεωρεί τη ζήλια απαγορευμένο συναίσθημα. Θα ζηλέψει μόνο στην περίπτωση που το ταίρι του βρεθεί με κάποιον με καλύτερη οικονομική επιφάνεια απ’ αυτόν. Και τότε γίνεται πολύ σκληρός και αυστηρός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δεν είναι ζηλιάρης. Χαίρεται με την ευτυχία των άλλων. Είναι αυτόνομος στις σχέσεις του και θεωρεί το φλερτ φυσιολογικό τόσο για τον ίδιο όσο και για το ταίρι του. Δεν περιορίζει, ούτε περιορίζεται. Θέλει να νιώθει ανεξαρτησία σε μια σχέση χωρίς να του βάζουν όρια και κανόνες γι’ αυτό και δεν δέχεται τη ζήλια από το σύντροφο του. Τις περισσότερες φορές όμως, την προκαλεί εκείνος με τον τρόπο του και εκεί αρχίζουν οι καβγάδες. 

ΙΧΘΥEΣ

Ο Ιχθύς ζηλεύει πολύ, ειδικά στις σχέσεις του. Ζηλεύει ακόμα και για ασήμαντα πράγματα. Επειδή δίνεται στον έρωτα χωρίς όρια, όταν δεν καλύπτεται συναισθηματικά από το σύντροφο του, θα απιστήσει. Είναι ανασφαλής και αναζητά διαρκώς συναισθηματική επιβεβαίωση. Όταν ερωτεύεται, ζηλεύει πολύ δημιουργώντας σενάρια με τη μεγάλη του φαντασία και δραματοποιώντας τις καταστάσεις. Γι’ αυτό και πολλές φορές, η ζήλια του είναι παράλογη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey