Ζώδια και ύπνος

13/03/2022 - 20:35

Κριός

Ο Κριός αγαπάει πάρα πολύ τον ύπνο. Μόλις ανέβει στο κρεβάτι, θα γυρίσει πλευρό και θα κοιμηθεί αμέσως χωρίς πολλές κουβέντες και συζητήσεις. Επιπλέον, αν αποφασίσει πως νυστάζει, δεν θα δώσει και πολύ σημασία στο μέρος, θα κοιμηθεί όπου βρει. Και μην προσπαθήσετε να τον εμποδίσετε, γιατί πολύ απλά δεν θα καταφέρετε τίποτα. Ούτε καν θα σας ακούσει καθώς θα έχει ήδη παραδοθεί στην αγκαλιά του Μορφέα.

Ταύρος

Ο Ταύρος θέλει να νιώθει πως το κρεβάτι είναι το καταφύγιό του και ο ύπνος το δώρο που κάνει στον εαυτό του μετά από μία ημέρα έντονης πίεσης και άγχους. Μόλις ξαπλώσει στο κρεβάτι, τότε δεν τον σηκώνει τίποτα και ο ύπνος του είναι βαθύς και ξεκούραστος. Εκτιμά, βέβαια, την καλή παρέα δίπλα του, αφού τότε είναι που αφήνεται ολοκληρωτικά και απολαμβάνει την ηρεμία και τη γαλήνη του κρεβατιού του!

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι συνέχεια σε εγρήγορση ακόμη κι όταν κοιμάται. Θεωρεί ότι ο ύπνος είναι χάσιμο χρόνου ενώ συνήθως πριν κοιμηθεί, αναλογίζεται τις δουλειές και τις υποχρεώσεις του για την επόμενη ημέρα και προγραμματίζει το καθετί. Και μόλις τελικά κοιμηθεί από τις πολλές σκέψεις, αρχίζουν τα αγχωτικά όνειρα, οι εφιάλτες και τα …τινάγματα. Γι’ αυτό όσοι κοιμάστε με έναν Δίδυμο, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θέλει να αφήνει όλες τις έγνοιες και τα άγχη του, έξω από την κρεβατοκάμαρα και να μη σκέφτεται τίποτα. Το καλύτερο του, βέβαια, είναι να έχει παρέα στο κρεβάτι καθώς λατρεύει να κοιμάται αγκαλιασμένος με το ταίρι του. Έχει όμως συχνά εφιάλτες που καθιστούν τον ύπνο του ανήσυχο και όσο κι αν προσπαθεί να μένει μακριά από τα προβλήματα του, αυτά τον βρίσκουν εκεί που δεν το περιμένει, στα όνειρα του.

Λέων

Ο Λέων θέλει να κυριαρχεί στο κρεβάτι και δεν το διαπραγματεύεται αφήνοντάς το ταίρι του στριμωγμένο σε μια γωνιά. Βυθίζεται τόσο πολύ στον ύπνο, που δεν καταλαβαίνει πως έχει κάποιον δίπλα του. Πριν κοιμηθεί, βέβαια, θα σας αναλύσει όλα αυτά που σκέφτεται χωρίς σταματημό. Παρόλα αυτά, του αρέσουν οι αγκαλιές και τα χάδια, αν και θα τα διακόψει εύκολα αν δεν μπορεί να απλωθεί όπως θέλει στο κρεβάτι.

Παρθένος

Ο Παρθένος δε θα κοιμηθεί ποτέ εάν τα σεντόνια του κρεβατιού δεν είναι καθαρά ή αν το δωμάτιο του δεν είναι τακτοποιημένο. Θέλει να είναι όλα στην εντέλεια για να νιώθει κι εκείνος όμορφα και χαλαρά σε ένα περιβάλλον που θα τον ηρεμεί και δε θα τον αγχώνει. Κάνει τόσο ήρεμο ύπνο που δεν θα καταλάβετε καν πως έχετε άλλον άνθρωπο δίπλα σας. Θέλει τη γαλήνη του και το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει και για σας.

Ζυγός

Για τον Ζυγό, ο ύπνος είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα μέσα στην αγχωτική καθημερινότητα του. Αν και συχνά, μπορεί να μην κοιμάται όσο θέλει, διατηρεί την ισορροπία και τους καλούς του τρόπους ακόμη και στον ύπνο του καθώς δε θα δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στο σύντροφό του. Όταν χάνει πάντως τον ύπνο του, φροντίζει να τον αναπληρώνει σύντομα, ώστε τίποτα να μην μπορεί να χαλάσει την εσωτερική του ισορροπία.

Σκορπιός

Αν κοιμάστε μαζί με έναν Σκορπιό, σίγουρα δεν θα μπορείτε να κλείσετε εύκολα μάτι. Καθώς κοιμάται ήρεμος μόνο όταν τελειώσει τις …ερωτικές του δραστηριότητες, οι οποίες είναι πολλές και μεγάλης διάρκειας. Στην περίπτωση πάντως που δεν είναι ερωτευμένος ή δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση κάποια περίοδο της ζωής του, τότε κοιμάται περισσότερες ώρες, καθώς νιώθει συχνά κουρασμένος και βαρύς.

Τοξότης

Ο ύπνος για τον Τοξότη, είναι μία ουσιαστική ανάγκη για να μένει περισσότερη ώρα ξύπνιος και να είναι μονίμως δραστήριος. Αν δεν είναι κουρασμένος, τότε προτιμά να κάνει άλλα πράγματα, παρά να κοιμηθεί. Δεν τον απασχολεί να γεμίσει τις μπαταρίες του για την επόμενη μέρα, καθώς είναι πάντα σε εγρήγορση για οποιαδήποτε άλλη ασχολία, πέραν του ύπνου. Όταν βέβαια είναι εξαντλημένος, τότε πέφτει σε λήθαργο κάνοντας όμως ανήσυχο ύπνο.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως σκέφτεται τόσο πολύ, που βλέπει τον ύπνο «λειτουργικά»! Αναγκάζει δηλαδή τον εαυτό του να κοιμηθεί -είτε νυστάζει, είτε όχι- ώστε να γεμίσει μπαταρίες, για τη δύσκολη καθημερινότητα του. Δυστυχώς όμως, δεν μπορεί να βρει ηρεμία στον ύπνο του. Είτε θα ξεκινήσει την κρεβατομουρμούρα, είτε θα τον ακούσετε να μονολογεί προσπαθώντας να εκτονώσει λίγο από το άγχος του για την επόμενη ημέρα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος κουράζεται πολύ εύκολα και ο ύπνος είναι αναγκαίος γι’ αυτόν. Παρόλα αυτά, δυσκολεύεται να κοιμηθεί. Μόλις ξαπλώσει, του έρχονται στο μυαλό, όλες οι αγχωτικές σκέψεις με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χαλαρώσει. Αν έχει κάποιον δίπλα του στο κρεβάτι, δεν θα τον αφήσει να κοιμηθεί αν δεν του αναπτύξει όλες τις θεωρίες του. Ακόμη, είναι τόσο νευρικός που μόλις ακούσει τον παραμικρό θόρυβο, πετάγεται σαν ελατήριο. 

Ιχθύες

Ο Ιχθύς θεωρεί τον ύπνο σαν βάλσαμο για την ψυχή του. Είναι κάτι ιερό για εκείνον και προσπαθεί να πέφτει στο κρεβάτι χωρίς προβλήματα και άγχη ώστε να βυθίζεται απρόσκοπτα στον φανταστικό κόσμο των ονείρων. Αν κοιμάστε με έναν Ιχθύ, το μόνο σίγουρο είναι πως θα κάνετε έναν όμορφο και χαλαρό ύπνο εκτός κι αν είστε μαλωμένοι. Μόνο όταν ξαπλώσετε μονιασμένοι και αγκαλιασμένοι, θα μπορεί να κοιμηθεί ήρεμος.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey