Εξοπλισμοί για Λήμνο

01/07/2012 - 05:56
«Εξοπλισμός Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Λήμνο» είναι το έργο που εντάχθηκε χθες στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007 - 2013», με απόφαση του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
«Εξοπλισμός Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Λήμνο» είναι το έργο που εντάχθηκε χθες στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007 - 2013», με απόφαση του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κ. Γιάννη Λέκκα, και θα ενισχύσει με εξοπλισμό συνολικού προϋπολογισμού 972.230 ευρώ το καινούργιο Τμήμα.
Ο εξοπλισμός θα αφορά: Εργαστηριακό εξοπλισμό για τα εργαστήρια Μικροβιολογίας, Χημείας Τροφίμων και Βιολογίας. Ηλεκτρονικό εξοπλισμό για το εργαστήριο Πληροφορικής και την Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη. Βασικό και λοιπό εξοπλισμό των χώρων διδασκαλίας των εργαστηριακών χώρων, της Βιβλιοθήκης κ.λπ., Εξοπλισμό δικτύωσης και Επικοινωνίας.
«Με το έργο αυτό - όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου - εξασφαλίζεται η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του νεοσύστατου Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Λήμνο.»
 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey