Ώρα για διάκριση

01/07/2012 - 05:56
Η οργανωτική επιτροπή σχολικών αγώνων για τις αθλητικές δραστηριότητες των σχολείων του Ν. Λέσβου προκηρύσσει τη Δεύτερα 18 Ιανουαρίου τους προκριματικούς αγώνες στην επιτραπέζια αντισφαίριση.
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ

Η οργανωτική επιτροπή σχολικών αγώνων για τις αθλητικές δραστηριότητες των σχολείων του Ν. Λέσβου προκηρύσσει τη Δεύτερα 18 Ιανουαρίου τους προκριματικούς αγώνες στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Στους αγώνες θα συμμετάσχουν μαθητές από τα γενικά λύκεια και τα ΕΠΑ.Λ. και στο απλό τα γυμνάσια Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου.

Αναμένονται πολλές συμμετοχές

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το πρωί της Δευτέρας στο Κολυμβητήριο Μυτιλήνης και προβλέπεται να γίνουν συναρπαστικά παιχνίδια με τα παιδιά να επιδιώκουν τη διάκριση. Στους αγώνες θα συμμετάσχουν και οι μαθητές που προκρίθηκαν από τη Λήμνο και τον Άγ. Ευστράτιο, οπότε το ενδιαφέρον θα είναι ακόμη πιο μεγάλο.
Κάθε σχολείο μπορεί να συμμετάσχει με δύο μαθητές και δύο μαθήτριες, εκτός αν σε ένα σχολείο φοιτούν περισσότεροι από δύο αξιολογημένοι μαθητές/-τριες.
Στους αγώνες θα διεξαχθούν ο Ατομικός (απλός) και Ομαδικός αγώνας και κάθε σχολείο μπορεί να συμμετάσχει με μέγιστο αριθμό έξι μαθητών και έξι μαθητριών, δύο για τον Ατομικό αγώνα και τέσσερις για τον Ομαδικό.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey