Άνοιξαν τα «Κοχύλια»!

01/07/2012 - 05:56
Φρέσκο, ανανεωμένο, ανακαινισμένο και εσχάτως διευρυμένο το beach μπαρ «Κοχύλια», στο δρόμο προς το αεροδρόμιο, έκανε και φέτος ποδαρικό στην καλοκαιρινή μας διάθεση.
Φρέσκο, ανανεωμένο, ανακαινισμένο και εσχάτως διευρυμένο το beach μπαρ «Κοχύλια», στο δρόμο προς το αεροδρόμιο, έκανε και φέτος ποδαρικό στην καλοκαιρινή μας διάθεση. Ιδανικό για σύντομη διαφυγή από το άστυ, το αγαπημένο μας εδώ και χρόνια beach bar αφήνει εκείνη την αρμύρα στο στόμα που μοιάζει με διακοπές.

Τα επιλεγμένα πιάτα, η gourmet κουζίνα, η ποικιλία γευστικών και ευφάνταστων κοκτέιλ και ό,τι λογίζεται ως δροσερό τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, θα το βρείτε εκεί, όπως και την οργανωμένη παραλία ακριβώς στο σημείο όπου «σκάει» το κύμα.
Την Παρασκευή πήραμε το αυτοκίνητο, το μηχανάκι, το ταξί και αριβάραμε για το opening party του beach bar «Κοχύλια». Τα εντυπωσιακά κορίτσια στην είσοδο μας υποδέχτηκαν με ένα φωτεινό χαμόγελο και μας καλωσόρισαν. Πήραμε τις θέσεις μας στα μπαρ και στα τραπέζια και αφεθήκαμε στις μουσικές επιλογές του Γιάννη Καράβη, ενώ το πρίμο αεράκι μάς έφερνε θαλασσινή αρμύρα.
Όταν ήρθε η ώρα να επιλέξουμε τι θα παραγγείλουμε, δυσκολευτήκαμε να αποφασίσουμε. Από τη μία τα λαχταριστά πιάτα να κλείνουν το μάτι στους πεινασμένους και από την άλλη τα ευφάνταστα κοκτέιλ να προσπαθούν να μας μυήσουν στο λεγόμενο «alcohol rules». Φυσικά, όλος ο κόσμος ήταν εκεί, με το φοιτητικό αίμα να κάνει αισθητή την παρουσία του.Και η επόμενη μέρα, όμως, πάλι εκεί μας βρήκε... αυτήν τη φορά από νωρίς, φορώντας τα μαγιώ μας για τις πρώτες μας βουτιές! Εκεί βρήκαμε και τους άλλους... Ήταν όλοι αραχτοί στην παραλία με ένα καφεδάκι ή μία μπύρα ανά χείρας! Τις βουτιές διαδέχτηκε η ηλιοθεραπεία και στη συνέχεια φαγητό... στα «Κοχύλια» φυσικά!
Να τους ευχηθούμε καλή σαιζόν και να συνεχίσουν να διατηρούν τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα... Μα 2,50 ευρώ τον freddo espresso; Μόνο εκεί τόσο φθηνά!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey