Πρώτο πάρτυ πρωτοετών

01/07/2012 - 05:56
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο πάρτυ υποδοχής πρωτοετών για τη φετινή χρονιά, στο κτήριο «Παπαρίσβα», το οποίο διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Φοιτητών του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας και του Τμήματος Περιβάλλοντος!
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ το πρώτο πάρτυ υποδοχής πρωτοετών για τη φετινή χρονιά, στο κτήριο «Παπαρίσβα», το οποίο διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Φοιτητών του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας και του Τμήματος Περιβάλλοντος! Περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά νέοι φοιτητές, όλων των τμημάτων, αλλά και παλαιότεροι, έσπευσαν στο χώρο όπου πραγματοποιούνται οι διαλέξεις για να... διασκεδάσουν αυτήν τη φορά και να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους!
Η διάθεση του κόσμου ήταν αρκετά έντονη, με τους φοιτητές να … «ξεσαλώνουν» με τις επιλογές της γνωστής σε όλους Ντίνας Πανούση και του Μετίν, που είχαν αναλάβει την ευθύνη της μουσικής! Κανένας, πάντως, δεν έμεινε παραπονεμένος, αφού ακούστηκαν μουσικές απ’ όλα τα είδη! Κορυφαία στιγμή του event χαρακτηρίστηκε η στιγμή που από τα ηχεία ακούστηκε το Infinity! Οι διοργανωτές βγήκαν στο μπαλκόνι της αίθουσας και άναψαν φωτοβολίδες φωτίζοντας τον ουρανό της πόλης! Μετά τη λήξη του το πάρτυ συνεχίστηκε στο «MyClub» της προκυμαίας!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey