Γαϊδουρινή… «βεντέτα»

01/07/2012 - 05:56
Ένας καβγάς για ασήμαντη αφορμή, κατέληξε σε «βεντέτα» στη Στύψη. Ένας 43χρονος κατηγορείται ότι απείλησε με μαχαίρι 22χρονο, με αφορμή ένα γάιδαρο που μετακινήθηκε και «ακούμπησε» το αυτοκίνητό του.
Ένας καβγάς για ασήμαντη αφορμή - όπως φαίνεται από τις πρώτες ενδείξεις - κατέληξε σε «βεντέτα» στη Στύψη. Ένας 43χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης κατηγορούμενος ότι απείλησε με μαχαίρι έναν 22χρονο για προσωπικές διαφορές. Πριν από αυτό, όμως, ο 43χρονος φέρεται να είχε έντονο επεισόδιο με τον πατέρα του 22χρονου και πως εξ αιτίας αυτού, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλει, η οικογένεια στράφηκε κατά του γιου.

Όλα ξεκίνησαν, όπως μας λέει ο θείος του θύματος Λ.Μ., τρεις ημέρες πριν. Ο 43χρονος φέρεται να περνούσε με το αυτοκίνητό του από την αγορά της Στύψης και σε κάποιο σημείο του δρόμου ένας γάιδαρος που ήταν δεμένος, μετακινήθηκε και «ακούμπησε» το αυτοκίνητό του. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, θεωρώντας ότι ο άνθρωπος που στεκόταν δίπλα στο γάιδαρο ήταν η αιτία που το ζώο αναστατώθηκε και χτύπησε το αυτοκίνητό του, βγήκε μαινόμενος και άρχισε να τον χτυπάει με ένα σίδερο - σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες. Μπήκαν στη μέση οι χωριανοί και τους χώρισαν, ενώ ο άνθρωπος που δέχθηκε την επίθεση πήγε την ίδια ημέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής και κατέθεσε μήνυση εναντίον του, προσκομίζοντας και βεβαίωση από το Κέντρο Υγείας Καλλονής για τα τραύματα που του προκάλεσε ο 43χρονος. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν να τον συλλάβουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα, και φυσικά μετά τη λήξη του αυτοφώρου, ήταν πλέον ελεύθερος.

Στο λαιμό!

Ο ίδιος, όμως, λέγεται ότι κρατούσε «μανιάτικο» το θέμα που δημιουργήθηκε, και το απόγευμα της Τρίτης, όπως καταγγέλθηκε, επιτέθηκε στο γιο του θύματος και - σύμφωνα με τον 22χρονο - τον απείλησε βάζοντάς του μαχαίρι στο λαιμό και ζητώντας του να αποσύρει ο πατέρας του τη μήνυση εναντίον του.
Ο νεαρός ενημέρωσε αμέσως τον πατέρα του για όσα έγιναν και οι δυο κατήγγειλαν το γεγονός στον εισαγγελέα και στην Αστυνομία. Αστυνομικοί εντόπισαν τον 43χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή Πετρί και τον συνέλαβαν το βράδυ της ίδιας ημέρας.
Ο 43χρονος αναμενόταν να δικαστεί την Τετάρτη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ζήτησε όμως διήμερη προθεσμία και η δίκη θα γίνει σήμερα.
«Ο άνθρωπος αυτός έχει δημιουργήσει και άλλες φορές προβλήματα με τη συμπεριφορά του. Είχε επιτεθεί και είχε χτυπήσει πριν από χρόνια και εμένα, και τότε δικάστηκε με πέντε μήνες φυλάκιση», λέει στο «Ε» ο θείος του θύματος.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey