Με επιτυχία το σεμινάριο από τους Raul και Karina

01/07/2012 - 05:56
Μάγεψαν το κοινό τους το διάσημο ζευγάρι χορευτών Raul Masciocchi και Karina Colmeiro, που βρέθηκαν στη Μυτιλήνη τις προηγούμενες μέρες, προσκεκλημένοι της ομάδας «TangoLesvos».
Μάγεψαν το κοινό τους το διάσημο ζευγάρι χορευτών Raul Masciocchi και Karina Colmeiro, που βρέθηκαν στη Μυτιλήνη τις προηγούμενες μέρες, προσκεκλημένοι της ομάδας «TangoLesvos». Το χορευτικό δίδυμο παρουσίασε ένα σόου το βράδυ της Παρασκευής, ενώ το Σαββατοκύριακο παρέδωσε σεμινάριο στα μέλη της ομάδας «TangoLesvos» και σε άλλους ενδιαφερομένους.

Το εντυπωσιακό αυτό ζευγάρι που φέρνει μαζί του την αύρα της διάσημης «Πράκτικα Χ» του Μπουένος Άιρες, τίμησε με την παρουσία του το νησί μας, στο πλαίσιο ενός σεμιναρίου που παρέδωσε στους λάτρεις του είδους, μέχρι την Κυριακή.
Οι Raul Masciocchi και Karina Colmeiro βρέθηκαν στη Μυτιλήνη από την Παρασκευή 13 έως και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.
Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε μία βραδιά μιλόνγκα με σόου από το Raul και την Karina στο παραδοσιακό καφενείο «Πανελλήνιον», με θέα στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Οι παρόντες έμειναν έκθαμβοι από το «δυνατό» χορευτικά ζευγάρι και «ταξίδεψαν» για λίγο στους δρόμους του Μπουένος Άιρες.
Το Σάββατο και την Κυριακή ακολούθησε στο χώρο της ομάδας το σεμινάριο από τους Raul και Karina, όπου οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν κάποια μυστικά του tango.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey