«Αντιλήψεις»

01/07/2012 - 05:56
Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στο χώρο της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης στις 7:30 το απόγευμα, εγκαινιάζεται μια έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Αντιλήψεις». Πρόκειται για μια δουλειά του ομώνυμου περιοδικού.
Έκθεση φωτογραφιών από 13 χώρες, στη Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στο χώρο της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης στις 7:30 το απόγευμα, εγκαινιάζεται μια έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Αντιλήψεις». Πρόκειται για μια δουλειά του ομώνυμου περιοδικού, που, έχοντας κλείσει 25 τεύχη κυκλοφορίας, «ταξιδεύει» μια σειρά εικόνων από όλο τον κόσμο σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, με τη Μυτιλήνη να αποτελεί σταθμό μέχρι και την Παρασκευή 23 του μήνα.

Οι φωτογραφίες που θα παρουσιάζονται στην έκθεση, όλες τους ασπρόμαυρες, ανήκουν σε 24 συνολικά φωτογράφους από 13 διαφορετικές χώρες, μεταξύ αυτών η Ιαπωνία, η Σλοβενία, η Αγγλία, οι ΗΠΑ, η Βραζιλία, η Γερμανία, η Ρωσία, η Γαλλία κ.ά.. Τους συμμετέχοντες κάλεσε το περιοδικό «Αντιλήψεις» να επιλέξουν από το σύνολο των έργων τους που έχουν δημοσιευτεί στις σελίδες του μέχρι σήμερα.
Οι 24 αυτές φωτογραφίες, που απεικονίζουν διαφορετικά θέματα και προσεγγίσεις, αλλά έχουν ως κοινό τους τόπο την προσωπική έκφραση, είναι μια διεθνής παραγωγή, που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, μαζί με το δίγλωσσο κατάλογο των έργων που έχει εκτυπωθεί, ως ένα είδος αναδρομής στη μέχρι τώρα πορεία του περιοδικού.


Για πέντε ημέρες στη ΦΕΜ, η έκθεση φωτογραφίας από όλον τον κόσμο, με θέμα «Αντιλήψεις»

Πρώτος σταθμός ήταν η «Photovision 2011», που έγινε το Μάρτιο στην Αθήνα, δεύτερος η γκαλερί της ομάδας «f14 - Κοινόν Φωτογράφων», τον περασμένο Απρίλιο και Μάιο, τρίτος η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς, τον Οκτώβριο, και τέταρτος η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας, μέσα στο Νοέμβριο.
Τώρα, ήρθε η σειρά τής ΦΕΜ να φιλοξενήσει την έκθεση. Η τελευταία θα είναι ανοιχτή καθημερινά, από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στο χώρο της Φωτογραφικής Εταιρείας (Πιττακού 15).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey