Πρεμιέρα NightBOX…

01/07/2012 - 05:56
Έπειτα από πολύ κόπο και ατελείωτα ξενύχτια η ομάδα των συντελεστών του foititelia.gr κατάφερε να υλοποιήσει τελικά, έως ένα βαθμό τουλάχιστον, μία ιδέα που έπεσε στο τραπέζι πολύ καιρό πριν...
Έπειτα από πολύ κόπο και ατελείωτα ξενύχτια η ομάδα των συντελεστών του foititelia.gr κατάφερε να υλοποιήσει τελικά, έως ένα βαθμό τουλάχιστον, μία ιδέα που έπεσε στο τραπέζι πολύ καιρό πριν... Μία ιδέα που πηγάζει από το μεράκι τους να δημιουργούν και να σας προσφέρουν συνεχώς όσο το δυνατόν περισσότερα νέα για τη φοιτητική ζωή στο νησί. Τα προβλήματα ήταν και είναι πολλά. Τα έξοδα επίσης τεράστια...

Όμως με την υπομονή και επιμονή του δυνατού, όπως αποδείχτηκε, team του foititelia.gr και φυσικά του επιτελείου της digaPictures (http://www.vimeo.com/digapictures) (τόσο του Παύλου όσο και του Φραγκίσκου, αλλά και του Γιώργου), που έχει αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος αυτής της προσπάθειας, πριν λίγες μέρες οι συντελεστές του foititelia.gr ήταν στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν την πρώτη ολοκληρωμένη εκπομπή του νέου, «ιντερνετικού» καναλιού foititelia TV http://mitilini.foititelia.gr/index.php?ind=webtv/!
Η ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη στιγμή ήταν και παραμένει τεράστια (σύμφωνα με τα views που σημειώνουν μέχρι και τώρα οι πρώτες εικόνες-trailers).
Στα μέχρι τώρα σχέδια για τη συνέχεια του foititelia TV είναι η κάλυψη των τριών «καλύτερων» events της εβδομάδας, η δημοσίευση ενός trailer του κάθε event την επόμενη μέρα, το οποίο θα βρίσκεται τόσο στην περιοχή του Web TV όσο και εμφωλευμένο στο αντίστοιχο άρθρο, και η δημοσίευση μίας ολοκληρωμένης εκπομπής, όπως αυτή εδώ, που θα παρουσιάζει αναλυτικά τα τρία αυτά events! Η εκπομπή έχει τίτλο NightBOX, το θέμα της είναι όπως θα καταλάβατε το nightlife στη Μυτιλήνη και την παρουσίασή της έχουν αναλάβει οι φοιτήτριες Μαρία και Μαριάννα!
Στο μέλλον, αν όλα πάνε καλά, θα προστεθούν κι άλλες εκπομπές με διάφορα θέματα, που αφορούν τους νέους και όχι μόνο...

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey