Οι «Onirama» στο «Femme Fatale»!

01/07/2012 - 05:56
«Ξέχνα το αύριο, αρχίζει ο χορός!» είναι αναμφισβήτητα το μότο της ανεπανάληπτης βραδιάς στο «Femme Fatale»! Στη σκηνή βρέθηκαν οι πολυαγαπημένοι «Onirama» ενώ πολύς ήταν ο κόσμος που έσπευσε για να τους απολαύσει.
«Ξέχνα το αύριο, αρχίζει ο χορός!» είναι αναμφισβήτητα το μότο της ανεπανάληπτης βραδιάς στο «Femme Fatale»! Στη σκηνή βρέθηκαν οι πολυαγαπημένοι «Onirama», μετά από ένα καλό «ζέσταμα» από τον DJ Mario! Πολύς ήταν ο κόσμος που έσπευσε για να απολαύσει το ποπ-ροκ συγκρότημα, κι έτσι από αρκετά νωρίς το club ήταν σχεδόν γεμάτο! Με πολλή θετική ενέργεια και διάθεση, εμφανίστηκαν τα παιδιά που αποτελούν το συγκρότημα και το ξεφάντωμα είχε αρχίσει!
Πολύ φιλικοί με το κοινό τους, τραγουδιστές και ορχήστρα ερμήνευσαν κομμάτια τους, αλλά και πολλά γνωστά και αγαπημένα από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, με το στυλ να μην ξεφεύγει από το δικό τους προσωπικό alternative και χορευτικό ρυθμό, με στοιχεία rock! Ο κόσμος τραγουδούσε ακατάπαυστα, κάτι που ζητούσαν και τα μέλη των «Onirama», συνεπώς η επικοινωνία κοινού - συγκροτήματος ήταν συνεχής μη αφήνοντας κανένα να βαρεθεί! Κατά γενική ομολογία, όσοι παρευρέθηκαν πέρασαν μια αξέχαστα ενδιαφέρουσα βραδιά, με τους «Onirama» να έχουν δώσει μια συναυλία-show πέρα από τα προσδοκώμενα!
 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey