Στην Κάλυμνο ο Χαλκιώτης

01/07/2012 - 05:56
Στην Κάλυμνο θα βρίσκεται αύριο Σάββατο 12 Φεβρουαρίου ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Δημήτρης Χαλκιώτης. Στη διάρκεια της επίσκεψής του εκεί θα συναντηθεί και θα συζητήσει με τους εκπροσώπους φορέων τα ζητήματα που απασχολούν του κατοίκους της Καλύμνου.
Στην Κάλυμνο θα βρίσκεται αύριο Σάββατο 12 Φεβρουαρίου ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Δημήτρης Χαλκιώτης. Στη διάρκεια της επίσκεψής του εκεί θα συναντηθεί και θα συζητήσει με τους εκπροσώπους φορέων τα ζητήματα που απασχολούν του κατοίκους της Καλύμνου. Ο κ. Χαλκιώτης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε πολιτική εκδήλωση, που διοργανώνει στις 7:30 το απόγευμα, η Τοπική Οργάνωση Καλύμνου τού ΠΑΣΟΚ, με σκοπό η εκδήλωση να λάβει χαρακτήρα ανοικτής πολιτικής δράσης, με διάλογο και κατάθεση προτάσεων για ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του γενικού γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν, είναι και η ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού. Πριν από την έναρξη της ομιλίας του κ. Χαλκιώτη θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης Καλύμνου τού ΠΑΣΟΚ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey