«Θέρμια 2009» στη Θερμή

01/07/2012 - 05:56
Την Κυριακή 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό «κουλμπάνι», με παρέλαση αλόγων, καθώς και παραδοσιακούς χορούς και ολονύκτιο γλέντι.
Την Κυριακή 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό «κουλμπάνι», με παρέλαση αλόγων, καθώς και παραδοσιακούς χορούς και ολονύκτιο γλέντι.
Τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, στη θέση «Πλάτη» Νέων Κυδωνιών, θα γίνουν ιπποδρομίες με ολονύκτιο γλέντι που θα ακολουθήσει, ενώ την Πέμπτη 29 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στο Πολύκεντρο Μιστεγνών θα πραγματοποιηθεί συνάντηση νέων από τον Ιππικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο και τη Μικρασιατική Ένωση Νέων Κυδωνιών, με φεστιβάλ χορευτικών παραδοσιακών συγκροτημάτων.
Το Σάββατο 1η Αυγούστου στις 9 το βράδυ, στο πλακόστρωτο της παραλίας της Λουτρόπολης Θερμής θα παιχτεί η θεατρική παράσταση-κωμωδία «Γιατρός με το στανιό», του Μολιέρου, με κοστούμια και μουσική εποχής.
Την Κυριακή 2 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, και πάλι στο πλακόστρωτο της παραλίας της Λουτρόπολης Θερμής, θα πραγματοποιηθεί η μουσικοχορευτική παράσταση «Από τον ανθό στο χιόνι».
Την Τρίτη 4 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο Πολύκεντρο Μιστεγνών θα παιχτεί η κωμωδία του Αλέξανδρου Σακελλάριου «Τρεις Εξαμαρτείν», ενώ τα «Θέρμια 2009» θα κλείσουν με το πανηγύρι του Σωτήρος την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Αυγούστου, στην παραλία Μιστεγνών.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey