Συμβουλευτική και απ’ το Σταθμό του Πανεπιστημίου

01/07/2012 - 05:56
Όμως και απ’ το Συμβουλευτικό Σταθμό του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώθηκε η έναρξη των ομαδικών και ατομικών συναντήσεων, που απευθύνονται είτε σε φοιτητές είτε σε ειδικές κατηγορίες του τοπικού πληθυσμού.
Όμως και απ’ το Συμβουλευτικό Σταθμό του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώθηκε η έναρξη των ομαδικών και ατομικών συναντήσεων, που απευθύνονται είτε σε φοιτητές είτε σε ειδικές κατηγορίες του τοπικού πληθυσμού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση απ’ τον υπεύθυνο του Συμβουλευτικού Σταθμού, καθηγητή του Τμήματος Κοινωνιολογίας Στρατή Παπάνη, οι συναντήσεις αφορούν:
Ομάδα φοιτητών όλων των ειδικοτήτων με τίτλο «Ευαισθητοποίηση σε θέματα Ψυχολογίας», διάρκειας 10 συναντήσεων, που θα γίνεται κάθε Παρασκευή, με συντονίστριες τις Στέλλα Σπύρου και Κατερίνα Σαμιώτη.
Ομάδα γυναικών άνω των 25, με τίτλο «Ευαισθητοποίηση γυναικών σε θέματα Ψυχολογίας», διάρκειας εννιά συναντήσεων, που θα γίνεται κάθε Τετάρτη με τις ίδιες συντονίστριες.
Ατομική συμβουλευτική κάθε απόγευμα Δευτέρας, για δύο ώρες, σε κάθε φοιτητή που θα κάνει αίτημα στη γραμματεία του Συμβουλευτικού και θα συμπληρώνει σχετικό έγγραφο, με υπεύθυνη τη Στέλλα Σπύρου.
Εκπαίδευση στη Συμβουλευτική διάρκειας 100 ωρών, που θα διεξαχθεί σε Μυτιλήνη και άλλες πόλεις και δικαίωμα εγγραφής έχουν οι εκπαιδευόμενοι στα Προγράμματα Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Υπεύθυνοι της εκπαίδευσης θα είναι οι Ευστράτιος Παπάνης και Παναγιώτης Γιαβρίμης.
Ομάδα φοιτητών που θα ασχοληθεί με θέματα ανάπτυξης επαγγελματικών προσόντων, επιχειρηματικότητας, σύνταξης βιογραφικού και καλλιέργειας δεξιοτήτων ευρέσεως εργασίας, κάθε Πέμπτη, με συντονιστή τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο.
Ομάδα εκπαιδευτικών που θα ασχοληθεί με την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης μέσα από την έμμεση ατομική συμβουλευτική (ενήλικας υποστηρικτής). Η δημιουργική απασχόληση ως μέσω ανάπτυξης σχέσεων εμπιστοσύνης, υποστήριξης και ενθάρρυνσης. Η αναπλαισίωση αρνητικών μηνυμάτων παραμελημένων παιδιών. Η συμβολή του παραμυθιού στη συναισθηματική και γνωστική ανάπτυξη του παιδιού. Κάθε Δευτέρα (10 συναντήσεις) με συντονιστή τον Παναγιώτη Τσουκαρέλλη.
Ομάδα φοιτητών που θα ασχοληθεί με θέματα διαχείρισης άγχους και συντονιστή το Γρηγόρη Καβαρνό.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Ναυάρχου Παπανικολή 11 (πρώην «Ευ Ζην») και στα τηλέφωνα 22510 36593-94-95 και 22510 36520.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey