Οι υδρόμυλοι της Λέσβου και ο πολιτισμός του νερού

01/07/2012 - 05:56
Ο Παγγεραγωτικός Σύλλογος Μυτιλήνης στην Αθήνα, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής, διοργανώνει σήμερα Σαββάτο 23 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων, επιστημονική-πολιτιστική εκδήλωση με θέμα «Οι υδρόμυλοι της Λέσβου και ο πολιτισμός του νερού».
Ο Παγγεραγωτικός Σύλλογος Μυτιλήνης στην Αθήνα, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής, διοργανώνει σήμερα Σαββάτο 23 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων, στην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης», επιστημονική-πολιτιστική εκδήλωση με θέμα «Οι υδρόμυλοι της Λέσβου και ο πολιτισμός του νερού».
Ομιλητές της εκδήλωσης είναι:
Ο πρύτανης του ΕΜΠ, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, ο ιστορικός διευθυντής Ερευνών του Ινστιτούτου Νεοελληνικών Ερευνών στο Εθνικό ίδρυμα Ερευνών, Παναγιώτης Δ. Μιχαηλάρης και ο διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, γιατρός Μάκης Αξιώτης. Ας σημειωθεί ότι ο Μάκης Αξιώτης πήρε πρόσφατα το διδακτορικό του, με άριστα, από το Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Το διδακτορικό του είχε θέμα τη μελέτη των υδρόμυλων του νησιού μας, τους οποίους μελέτησε μετά από σχετικές έρευνες διάρκειας έξι χρόνων.
Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey