Φέτος πάμε για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

01/07/2012 - 05:56
Κρατώντας τον πήχη ψηλά, εκεί που τον άφησε η περσινή εκπληκτική ομάδα της ΑΕΛΚ, και γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες για τη νέα χρονιά, ξεκίνησε και επίσημα η νέα σεζόν για το καμάρι της Καλλονής, παρουσία της νέας διοίκησης.
Κρατώντας τον πήχη ψηλά, εκεί που τον άφησε η περσινή εκπληκτική ομάδα της ΑΕΛΚ, και γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες για τη νέα χρονιά, ξεκίνησε και επίσημα η νέα σεζόν για το καμάρι της Καλλονής. Παρουσία της νέας διοίκησης, που συστήθηκε στους φιλάθλους και στην τοπική κοινωνία, αλλά και σχεδόν όλων των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, πραγματοποιήθηκε στο «Κ. Κεντέρης», ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια ξεκίνησαν τα βάσανα για τους ποδοσφαιριστές… Λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος Μαλλής, εμφανώς συγκινημένος, υποδέχτηκε το διάδοχό του στον προεδρικό θώκο, Ταξιάρχη Βέρρο, ο οποίος, από τις πρώτες του δηλώσεις, έδωσε το σύνθημα χωρίς περιστροφές. «Πάμε για πρωτάθλημα», είπε χειροκροτούμενος από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο της Καλλονής.

Στην «επίσημη πρώτη» της ΑΕΛΚ, έδωσαν το «παρών», μεταξύ άλλων, και ο δήμαρχος Καλλονής, Δημήτρης Φαναραδέλλης, ευχαριστώντας τους συντελεστές της περσινής ομάδας για την τεράστια προβολή που χάρισαν πανελλαδικά στο δήμο του, με τα κατορθώματά τους και ζητώντας και αυτός το πρωτάθλημα! Παρών και μία από τις σημαίες της ΑΕΛΚ, ένας εκ των ιδρυτών της, ο κ. Νίκος Βακιρλής, άλλοτε πρόεδρος του Απόλλωνα Δαφίων.

Η συγκίνηση του Γ. Μαλλή
Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο Γιώργος Μαλλής απηύθυνε εμφανώς συγκινημένος, τον τελευταίο του λόγο προς τους ποδοσφαιριστές σαν πρόεδρος της ΑΕΛΚ, ευχαριστώντας άπαντες για την πολύ καλή συνεργασία τους τα τελευταία 8 χρόνια. «Είμαι κοντά στην ΑΕΛΚ για πάνω από δέκα χρόνια, πρώτα σαν ποδοσφαιριστής και μετά σαν πρόεδρος. Έχω δώσει και την ψυχή μου για αυτήν την ομάδα και χαίρομαι που κάθε χρόνο κάνουμε και ένα βήμα παραπάνω. Πέρυσι μέχρι και τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, διεκδικούσαμε το πρωτάθλημα. Ελπίζω σε ακόμα καλύτερες ημέρες. Θα είμαι κοντά σας και τώρα και θέλω να περιβάλλετε με τον ίδιο σεβασμό και το νέο πρόεδρο, στον οποίο εύχομαι κάθε επιτυχία».«Να πετύχουμε ό,τι αφήσαμε πέρυσι…»
Η τελετή παραλαβής ολοκληρώθηκε και ως προς τους τύπους όταν ακολούθως πήρε το λόγο ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Ταξιάρχης Βέρρος. Ο νέος πρόεδρος εμφανίστηκε προσγειωμένος, αναγνωρίζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα της Καλλονής στον 8ο  όμιλο, «στον πιο δύσκολο της Δ΄ Εθνικής», όπως είπε χαρακτηριστικά, αλλά δεν έκρυψε πως πιστεύει στις δυνατότητες της νέας ΑΕΛΚ. «Εύχομαι και θέτω σαν στόχο, η ομάδα μας να συνεχίσει όπως πέρυσι, όπου αναδείχθηκε ηθικά πρωταθλήτρια, και φέτος να καταφέρει να πετύχει αυτό που άφησε πέρυσι», είπε ο κ. Βέρρος. «Θα είμαι κοντά σας -πρόσθεσε μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές- και θέλω από εσάς, όρεξη για δουλειά και προσοχή στην εξωγηπεδική σας ζωή. Γιατί πρέπει να καταλάβετε ότι πλέον εκπροσωπούμε και την τοπική μας κοινωνία, με την ομάδα μας.».
Ο κ. Βέρρος παρουσίασε και τον άμεσο συνεργάτη του, τον αντιπρόεδρο Αντώνη Γώγο, εκθειάζοντάς τον για τις δυνατότητές του. Προηγουμένως δεν έκρυψε και την αδυναμία του προς τον προπονητή της ομάδας, Σωτήρη Αντωνίου, πλέκοντάς του ένα σύντομο αλλά περιεκτικότατο εγκώμιο.
Ο κ. Γώγος δεν είχε να προσθέσει πολλά όταν πήρε το λόγο, αρκούμενος στο να δηλώσει πως περιμένει πολλά από τους ποδοσφαιριστές. «Ακόμα δεν έχουμε γνωριστεί αλλά σύντομα θα μάθουμε καλά ο ένας τον άλλο. Εύχομαι να πάμε καλά. Η διοίκηση θα είναι στο πλευρό σας, αλλά και εμείς περιμένουμε από εσάς να δουλέψετε και να βοηθήσετε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», είπε ο δραστήριος νέος παράγοντας της ΑΕΛΚ.«Σιδηρά πειθαρχία»
Τελευταίος, πήρε το λόγο η ψυχή της ΑΕΛΚ, Παναγιώτης Δουνιάς, που συνεχίζει και αυτός από το πόστο του αντιπροέδρου. Ο κ. Δουνιάς είχε μηνύματα και μάλιστα σε… προειδοποιητικά αυστηρό ύφος,  μόνο προς τους ποδοσφαιριστές, έχοντας καλυφθεί από τα όσα είπαν οι προλαλήσαντες. «Θα είμαι για εσάς, ο συνδετικός κρίκος με τη διοίκηση. Αναλαμβάνω τον πειθαρχικό τομέα της ομάδας και πιστέψτε με, όταν διακρίνω κρούσματα απειθαρχίας, θα είμαι κέρβερος. Οι περισσότεροι με γνωρίζετε. Περιμένω από εσάς δουλειά και αφοσίωση. Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά», κατέληξε ο κ. Δουνιάς.
Ο αρχιτέκτονας των περσινών επιτυχιών της ΑΕΛΚ, Σωτήρης Αντωνίου, δε θέλησε να μιλήσει μπροστά στις κάμερες και στους διοικούντες και κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια, για να πουν δύο λόγια, πριν βγουν στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση. Μία προπόνηση, που περιλάμβανε χαλαρό τρέξιμο σε πρώτη φάση.

Τρεις απουσίες
Από την «πρώτη» της ΑΕΛΚ, απουσίαζαν τρεις ποδοσφαιριστές. Οι Γονατάς, Χατζηγρυπάρης και Ακριτίδης, που αναμένονται μέσα στην εβδομάδα, στην Καλλονή. Αντίθετα, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τους Ντάκουλα, Ζορμπαλά και Πανταζόπουλο. Ο νεαρός και ταλαντούχος Κάλφας δεν έτρεξε με την υπόλοιπη ομάδα, λόγω ενός μικροτραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στο πόδι. Οι προπονήσεις της ΑΕΛΚ συνεχίζονται και σήμερα, και την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση της ομάδας, καθώς και των νέων ποδοσφαιριστών της. Παρά το ότι υπήρχαν απουσίες, το ρόστερ της ΑΕΛΚ ήταν υπερπλήρες, θα λέγαμε, και όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τον κ. Δουνιά, στις προπονήσεις του Αυγούστου, θα ξεχωρίσουν οι 20-25 ποδοσφαιριστές, που θα δουλέψει ο προπονητής όλη τη χρονιά.
 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey