«Από τη Δύση στην Ανατολή»

01/07/2012 - 05:56
Τη μουσικοχορευτική της παράσταση «Από τη Δύση στην Ανατολή» θα παρουσιάσει η «Πάραλος - Πολιτιστική Παρέμβαση», για τα τρία χρόνια λειτουργίας τού ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης.
Η «Πάραλος» χορεύει για το ΚΕΘΕΑ

Τη μουσικοχορευτική της παράσταση «Από τη Δύση στην Ανατολή» θα παρουσιάσει η «Πάραλος - Πολιτιστική Παρέμβαση», για τα τρία χρόνια λειτουργίας τού ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης. Η εκδήλωση, που διοργανώνει ο Δήμος Λέσβου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Στο πλαίσιο της βραδιάς, θα παρουσιαστούν επιλεγμένα χορευτικά και άλλα δρώμενα από τις δύο παραστάσεις «Ανατολή» και «Δύση», που έχει δουλέψει τα δύο τελευταία χρόνια η «Πάραλος». Ελλάδα, Ιταλία, Μεξικό, αλλά και χώρες όπως η Καππαδοκία, η Ινδία, η Γεωργία και το Αφγανιστάν, θα παρουσιαστούν από τους χορευτές και τους μουσικούς της ομάδας.
Η είσοδος στην παράσταση κοστίζει πέντε ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο ΚΕΘΕΑ, τη Μονάδα Συμβουλευτικής και Επανένταξης, που δημιουργήθηκε το Νοέμβριο του 2008 στη Μυτιλήνη και απευθύνεται σε χρήστες ναρκωτικών και τις οικογένειές τους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey