Στους Χάρη Κουρού, Ευθαλεία Βογιατζή & Ευαγγελία Καζάζη απονεμήθηκαν τα χρυσά μετάλλια από τον Γιώργο Καλφαγιάννη

Περιπατητική διαδρομή στην Αγία Βαρβάρα στο πλαίσιο των Καλφαγιαννείων [Vid]

16/09/2022 - 10:00 Ενημερώθηκε 16/09/2022 - 17:07

Τα παιδιά ήταν οι πρωταγωνιστές της περιπατητικής διαδρομής από την αγορά της Φίλιας στην Αγία Βαρβάρα με τερματισμό στο σημείο εκκίνησης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΤΑ ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΕΙΑ.

Της έναρξης προηγήθηκε ολιγόλεπτη ομιλία από την συνταξιούχο εκπαιδευτικό Κλεονίκη Μαρμάρου, η οποία έκανε ιστορική αναφορά στην Αγία Βαρβάρα καθώς και στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

Συμμετείχαν οι Ειρήνη Σταυρίδου, Κλεονίκη Μαρμάρου, Ευαγγελία Καζάζη, Γαβριέλα Χιώτη, Ευθαλεία Βογιατζή, Άγγελος Χιώτης, Ιγνάτιος Καράουστας, Αντώνης Κοζπής, Χρήστος Καράουστας, Ιωάννα Χατζηδημητρίου, Σταύρος Καζάζης, Μάριος Βαμβακάς, Χάρης Κουρούς, Εριφύλλη Σαλατέλλη, Εσκιτζή Στέλλα, Αλέξης Μπάγιας, Καλλιόπη Κουτσαβλή, Γιώργος Καμμένος, Πολυνίκη Καμμένου, Μαριαλένα Καμμένου, Μιχαέλα Νησιώτη, Ξενοφών Νησιώτης, Γιώργος Πολυχρόνης, Θεοφάνης Πολυχρόνης, Κωνσταντίνος Κοντός.

Στην κατηγορία των ανηλίκων αρρένων διακρίθηκαν οι  Χάρης Κουρούς (Χρυσό), Χρήστος Καράουστας (Αργυρό) και Θεοφάνης Πολυχρόνης (Χάλκινο).

Στην κατηγορία των ανηλίκων θηλέων διακρίθηκαν οι Ευθαλεία Βογιατζή ( Χρυσό), Γαβριέλα Χιώτη (Αργυρό) και Μαριλένα Καμμένου ( Χάλκινο).

Στην κατηγορία των ενηλίκων [μεικτό] διακρίθηκαν οι Ευαγγελία Καζάζη (Χρυσό), Γιώργος Καμμένος (Αργυρό) και Ξενοφών Νησιώτης (Χάλκινο).

Δόθηκαν βραβεία στους διακριθέντες της περιπατητικής διαδρομής από τον χορηγό των Πολιτιστικών εκδηλώσεων, Γιώργο Καλφαγιάννη.

«Ευχαριστούμε όλους όσοι ξύπνησαν τόσο νωρίς το πρωί για να πάρουν μέρος στην εκδήλωση μας. Και του χρόνου με υγεία!!!» αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση.

Στα backstage της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Κοινότητας Φίλιας Σταύρος Σκαλοχωρίτης, η Ζαχαρούλα Καλφαγιάννη και η Ανδρονίκη Κουτσαβλή.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey