CUBA BREAK

19/02/2016 - 17:08

Η απουσία του αγγλικού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα της Πρέμιερ Λιγκ, δεν σημαίνει πως δεν έχουμε πολλές επιλογές στη διάθεσή μας. Μετά τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα όμως, οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί…

Η απουσία του αγγλικού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα της Πρέμιερ Λιγκ, δεν σημαίνει πως δεν έχουμε πολλές επιλογές στη διάθεσή μας.

Μετά τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα όμως, οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί…

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΣΕΒΙΛΛΗ    
Βελτιωμένη παρουσιάζεται η Βαγιεκάνο και έχει δημιουργήσει ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών.

Η ομάδα της Μαδρίτης έχει κατορθώσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα στα δύο πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει στο «Βαγιέκας» και σκοπεύει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό προκειμένου να αποτινάξει μια και καλή από πάνω της το άγχος του υποβιβασμού.

Η Σεβίλλη είναι εξαιρετική στο γήπεδό της, αλλά όταν απομακρύνεται από το «Σάντσεθ Πιθχουάν», δεν είναι το ίδιο εντυπωσιακή.

Για την ακρίβεια, δεν είναι καθόλου. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Σεβιγιάνοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πετύχουν νίκη εκτός έδρας μετά από 11 απόπειρες.

Οι κορυφαίοι μπουκ είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και έχουν ένα κλικ χαμηλότερα από τον ανταγωνισμό, τον «άσο». Θεωρούμε πως αξίζει τον κόπο να στηρίξουμε τη Βαγιεκάνο.
Εκτίμηση: 1

MΑΡΣΕΪΓ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ    
Υψηλό κίνητρο στην αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες. Στα τελευταία της παιχνίδια η Μαρσέιγ προσπαθεί, αλλά δεν δείχνει άνεση στο να παίρνει νίκες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των Μαρσεγέζων εντοπίζεται στην άμυνα. Στη Σεντ Ετιέν έχουν θέσει ως στόχο την κατάληψη της 2ης θέσης και την απευθείας έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν.

Η αγωνιστική συμπεριφορά των «πράσινων» στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι σχετικά αλλοπρόσαλλη και μετρούν 5 νίκες και 7 ήττες σε συνολικά 13 αναμετρήσεις.

Με βάση τη μέτρια έως κακή κατάσταση της Μαρσέιγ θα περιμέναμε ο «άσος» να βρισκόταν αρκετά ψηλότερα. Άλλωστε η Σεντ Ετιέν έχει δείξει αρκετά ισχυρή εφέτος στη Λίγκα.

Είναι προφανές πως οι μπουκ προσπαθούν να… περάσουν το «διπλό» ως μια καλή στοιχηματική ευκαιρία, ενώ πιστεύουν πως θα επιβεβαιωθεί ο «άσος».
Εκτίμηση: 1

ΓΡΑΝΑΔΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Σε κρίση οι γηπεδούχοι, μετρούν τρεις σερί ήττες και θα πρέπει να συνέλθουν άμεσα αν θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Η Βαλένθια κατάφερε επιτέλους να πετύχει νίκη μετά από 12 (!) αγωνιστικές. Οι ειδικοί των αποδόσεων της δίνουν τον τίτλο του φαβορί...    
Εκτίμηση: 2

… + ΤΟ ΕΞΤΡΑ:
ΤΖΕΝΟΑ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Για την ομάδα της Γένοβας δεν υπάρχει η πολυτέλεια για αποτυχία σε αυτό το ματς, καθώς φλερτάρει επικίνδυνα με τον υποβιβασμό. Σύμφωνα με τους μπουκ, η Ουντινέζε δύσκολα θα τα καταφέρει στο «Λουίτζι Φεράρις».
Εκτίμηση: 1

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:
- Έτοιμος για να πακετάρει τις βαλίτσες του για την Αγγλία είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός φορ δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόκληση από την Πρέμιερ Λιγκ καθώς δηλώνει παράλληλα πως είναι σε εξαιρετική φόρμα.

- «Όχι» στις σειρήνες από Ιταλία και Κίνα από το Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος θέλει να μείνει στο Μεγάλο Νησί και περιμένει την πρόταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

- Στο παιχνίδι για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι της Ίντερ έχει μπει και η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θέλει να κλέψει τον παίκτη από τους «κόκκινους διάβολους» με μια προσφορά που θα αγγίζει τα 54 εκ. ευρώ...

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey