Ο Θεοδωρίδης ετοιμάζει αλλαγές στη μάχη με το «πληγωμένο θηρίο» Παναθηναϊκό

Ψάχνει κάτι καλό στη Λεωφόρο

29/08/2015 - 00:43

Στην Καλλονή αναζητούν ακόμη το πρόσωπο που θα αποκτηθεί για να ενισχύσει την επίθεση της ομάδας, η γενικότερη εικόνα της οποίας προβλημάτισε στην πρεμιέρα κόντρα στον Ηρακλή, αλλά η ζωή… συνεχίζεται και την Κυριακή περιμένει την ομάδα της Λέσβου ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο.

Στην Καλλονή αναζητούν ακόμη το πρόσωπο που θα αποκτηθεί για να ενισχύσει την επίθεση της ομάδας, η γενικότερη εικόνα της οποίας προβλημάτισε στην πρεμιέρα κόντρα στον Ηρακλή, αλλά η ζωή… συνεχίζεται και την Κυριακή περιμένει την ομάδα της Λέσβου ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο.

Ένας Παναθηναϊκός που βιώνει ίσως τη μεγαλύτερη αγωνιστική κρίση του στην τελευταία διετία, προερχόμενος από τον οδυνηρό αποκλεισμό την περασμένη Πέμπτη από την άσημη Καμπάλα του Αζερμπαϊτζάν.

Η Καλλονή λοιπόν θέλει να εκμεταλλευτεί την περίεργη κατάσταση των «πρασίνων» και το βαρύ κλίμα που επικρατεί στις τάξεις τους και να κλέψει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία ομάδα που πέρυσι είχε καταφέρει να την κερδίσει στον Ταρλά.

Η εικόνα της Καλλονής στην πρεμιέρα προβλημάτισε και έδειξε πως σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ από τη μέση και μπροστά, αλλά και πως ενδεχομένως το συγκρότημα του Θεοδωρίδη δεν έχει φτάσει ακόμα στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας. Την εβδομάδα που πέρασε, η Καλλονή προσπάθησε να δουλέψει στα σημεία που έδειξε πως είχε προβλήματα, αλλά το τεχνικό τιμ γνωρίζει πως έχει να κάνει στη δεύτερη πλέον αγωνιστική της σεζόν, με ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

Τα όσα δούλεψε ο Θαλής Θεοδωρίδης στο μεσοδιάστημα από το παιχνίδι της πρεμιέρας πάντως δείχνουν δύο έως και τρεις αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με εκείνο που παρατάχθηκε απέναντι στον Ηρακλή. Εξάλλου στόχος της ΑΕΛΚ είναι να χτυπήσει στην κόντρα τον Παναθηναϊκό με τον Σάμπα που ανεβάζει στροφές και να διεκδικήσει θέση στην 11άδα.

Να εκμεταλλευτεί το βαρύ κλίμα!
Η Καλλονή πέρυσι είχε λυγίσει δύσκολα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα είχε καταφέρει να κερδίσει στον Ταρλά.

Οπότε δεν πάει με φόβο στη Λεωφόρο. Επιπλέον θέλει σαφώς να εκμεταλλευτεί το βαρύ κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του Αναστασίου, με τον ίδιο μάλιστα να παίζει με την πλάτη στον τοίχο, καθώς σε περίπτωση… στραβοπατήματος, δύσκολα θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία. Ωστόσο στην Καλλονή γνωρίζουν πως η κατάσταση του Παναθηναϊκού μετά το παιχνίδι με την Καμπάλα, αποτελεί και δίκοπο μαχαίρι ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Καθώς το… «πληγωμένο θηρίο» ψάχνει το επόμενο θύμα του για να το κατασπαράξει και να επανέλθει σε… κανονικότητα.

Το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 7.15 την Κυριακή θα διευθύνει ο Σπύρος Σελίμος του Συνδέσμου Λακωνίας, με την αποστολή της ΑΕΛΚ να αναχωρεί σήμερα το απόγευμα με πτήση τσάρτερ για την Αθήνα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey