Κινητικότητα υπάρχει στις τάξεις τής ΑΕΛΚ, όπου σχεδιάζεται το ρόστερ της ερχόμενης χρονιάς

Πήρε Γιόνδη, κλείνει και Κουτσοσπύρο

18/07/2012 - 16:07

Ο Αντώνης Γιόνδης ανήκει από χθες στο δυναμικό τής ΑΕΛΚ, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Αντώνης Γιόνδης ανήκει από χθες στο δυναμικό τής ΑΕΛΚ, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια, έχει γεννηθεί στις 6 Φεβρουαρίου τού 1989 και η θέση του στο γήπεδο είναι αυτή του επιθετικού. Στο παρελθόν ο Γιόνδης έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Εδέσσης, τον Ιωνικό και τον Άγιο Δημήτριο, ενώ τη φετινή περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του Χρήστου Κουτσοσπύρου στην ΑΕΛΚ, με την υπογραφή του 31χρονου επιθετικού. Ο ποδοσφαιριστής, που αναδείχθηκε πολύτιμος για την προηγούμενη ομάδα του, τον Πιερικό, αφού πέτυχε στο Πρωτάθλημα που μας πέρασε 14 τέρματα, είδε την προσφορά που του έκανε ο πρόεδρος της Καλλονής, Νίκος Μιχαλάκης, ως πιο συμφέρουσα από όλες όσες τού είχαν γίνει από άλλες ομάδες, και γι’ αυτό λίγες μέρες μετά είπε το «ναι» και ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Λεκανοπεδίου.

Ο νέος προπονητής τής ΑΕΛΚ, Τίμος Καβακάς, και η διοίκηση του συλλόγου έχουν πιάσει ήδη δουλειά και ελέγχουν όλες τις επιλογές που έχουν για την ανεύρεση ποδοσφαιριστών που ταιριάζουν στην ομάδα, αλλά και την συμφέρουν οικονομικά. Στην Καλλονή, όπως είναι φυσικό, επικρατεί ιδιαίτερη ικανοποίηση, καθώς ο βασικός κορμός της παρέμεινε ίδιος, με τους περισσότερους παίκτες να δείχνουν αγάπη για την ομάδα.

Μεταγραφικός σχεδιασμός
Απολύτως ικανοποιημένος που ο νέος του σταθμός είναι η Μυτιλήνη, τόνισε πως είναι, τη Δευτέρα κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του νησιού «Οδ. Ελύτης», ο προπονητής τής ΑΕΛΚ, Τίμος Καβακάς. Ο 40χρονος τεχνικός, μεταξύ άλλων, σημείωσε πως σκοπός του είναι να υπάρξει μια καλή συνεργασία με όλους στην ομάδα και κυρίως με τους ποδοσφαιριστές, ώστε να κάνει καλά τη δουλειά του, αλλά και να φτιαχτεί μια ομάδα ελκυστική, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και οπωσδήποτε θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Πρωτάθλημα της Football League. «Το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής είναι δύσκολο, καθώς αγωνίζονται πολύ ανταγωνιστικές ομάδες, που έχουν στόχο την άνοδο», τόνισε ο Καβακάς κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης. Ο τεχνικός, μαζί με μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ, βρίσκονται σε αλλεπάλληλες επαφές, ώστε να αποφασίσουν τα επόμενα μεταγραφικά χτυπήματα που θα κάνουν.

Από την πλευρά της διοίκησης, ο Α΄ αντιπρόεδρος, Κώστας Παπαδόπουλος, έθεσε τον πήχη ψηλά, τονίζοντας ότι ο Τίμος Καβακάς ήταν μια από τις καλύτερες επιλογές από πλευράς τεχνικού τιμ και με αυτόν μπροστά, η ομάδα θα πάει ψηλά και θα πετύχει τους στόχους της. «Με τη βοήθεια όλων, πιστεύω ότι η ΑΕΛΚ θα είναι μια άλλη ομάδα από αυτή που ξέραμε, παίζοντας καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος. Όσο για το μεταγραφικό κομμάτι, ο ίδιος δε θέλησε να πει κάτι παραπάνω, τονίζοντας όμως ότι θα γίνουν καλές και σημαντικές προσθήκες, που θα δυναμώσουν όλες τις γραμμές.

Στο Καρπενήσι η προετοιμασία
Στο Καρπενήσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Καλλονής. Ένα αξιόλογο κέντρο, το οποίο προτιμούν αρκετές ομάδες για να κάνουν την προετοιμασία τους.

Μεταξύ αυτών που θα πάνε εκεί, είναι και ο Πλατανιάς Χ., και έτσι οι δύο ομάδες που διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, πιθανόν να βρεθούν και πάλι.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey