Ξεκουράζονται οι παίκτες εν όψει της δύσκολης συνέχειας του Πρωταθλήματος

Πάσχα και για τον Αιολικό

14/04/2012 - 02:56

Άδεια θα είναι από σήμερα τα αποδυτήρια του Ταρλά, καθώς άπαντες στην ομάδα του Αιολικού φεύγουν εν όψει των διακοπών τού Πάσχα.

Άδεια θα είναι από σήμερα τα αποδυτήρια του Ταρλά, καθώς άπαντες στην ομάδα του Αιολικού φεύγουν εν όψει των διακοπών τού Πάσχα. Αντιπροσωπεία της διοίκησης της ομάδας επισκέφθηκε τους παίκτες στην προπόνηση της Τετάρτης, όπου συνεχάρη ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία για την επιτυχία τους στο Ελληνικό και τους ζήτησε μόνο νίκες μέχρι το φινάλε του Πρωταθλήματος, ώστε να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος στόχος της ομάδας, που δεν είναι άλλος από το Πρωτάθλημα του 9ου Ομίλου. Τα μέλη της διοίκησης ευχήθηκαν σε όλους καλό Πάσχα και να γυρίσουν όλοι πίσω δυνατοί στις υποχρεώσεις τους.

Όσον αφορά στο οικονομικό θέμα, τις οφειλές δηλαδή προς τους ποδοσφαιριστές, χθες αναμενόταν να τακτοποιηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα ήταν ότι δε βρέθηκαν τα χρήματα ώστε να τακτοποιηθούν όλες οι οφειλές και έτσι οι παίκτες του μυτιληνιού συλλόγου ενημερώθηκαν ότι θα λάβουν ένα ποσό έναντι για τις μέρες τού Πάσχα, γεγονός που προκάλεσε αρκετές μουρμούρες. Για το Αίγιο, την ιδιαίτερη πατρίδα του, αναχώρησε και ο τεχνικός τού ΑΙΟ, Δημήτρης Σπανός, όπου θα περάσει τις ημέρες του γιορτών, ενώ τη Λαμπροτρίτη όλοι μαζί επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους, καθώς έχει προγραμματιστεί προπόνηση.

Το πρόγραμμα του Αιολικού από εδώ και έπειτα δε θα είναι και ιδιαίτερα εύκολο, μια και η πίεση για να παίρνουν καλά αποτελέσματα θα είναι συνεχής και μεγάλη. Είναι ο μόνος δρόμος όμως προς την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, σε συνδυασμό βέβαια και με ενδεχόμενο στραβοπάτημα των πρωτοπόρων Αχαρναϊκού και Κερατσινίου. Την εβδομάδα μετά το Πάσχα, στις 22/04, ο ΑΙΟ θα υποδεχτεί την Ολυμπιάδα, μια θεωρητικά εύκολη αντίπαλο. Στο ποδόσφαιρο, όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey