Δυνατή αγωνιστική αναμένεται στους ομίλους ανόδου και παραμονής στο Β΄ Τοπικό Πρωτάθλημα

Τα «φώτα» σε δύο γήπεδα

11/04/2012 - 14:37

Σε δύο γήπεδα στρέφεται το ενδιαφέρον στον όμιλο της ανόδου της Β΄ Τοπικής σήμερα, αφού στα γήπεδα Ανεμότιας και Παμφίλων θα γίνει μεγάλη μάχη για την κατάκτηση της νίκης.

Σε δύο γήπεδα στρέφεται το ενδιαφέρον στον όμιλο της ανόδου της Β΄ Τοπικής σήμερα, αφού στα γήπεδα Ανεμότιας και Παμφίλων θα γίνει μεγάλη μάχη για την κατάκτηση της νίκης.

Ο πρωτοπόρος Ατρόμητος υποδέχεται τον Αρίονα Μήθυμνας και έχει το πάνω χέρι για τη νίκη, αν και ο αντίπαλός του είναι ικανός για όλα. Στα Πάμφιλα, ο Κεραυνός για να ελπίζει σε άνοδο, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παπανικολή, ο οποίος προέρχεται από καλό αποτέλεσμα με τα Λιονταράκια και θα κυνηγήσει να κάνει τη ζημιά και στην ομάδα του Αφάλωνα, η οποία όμως διατηρεί το προβάδισμα για τη νίκη.

Ακόμη, ο Πολιχνίτος παίζει στο γήπεδό του με τον Αστέρα Ιππείου και τέλος Οδ. Ελύτης και τα Λιονταράκια θα παίξουν στις 11 Απριλίου, λόγω της συμμετοχής παικτών στην ομάδα των Προπαίδων που βρίσκεται στην Κω.

Μάχη στο Μεσότοπο
Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιλαμβάνει και ο όμιλος της παραμονής, με το καλύτερο παιχνίδι να γίνεται στην Πέτρα, εκεί όπου ο Αχιλλέας φιλοξενεί τον Ερμή, με τις δύο ομάδες να επιζητούν με κάθε τρόπο τη νίκη.

Ο Αρίων Παλαιοκήπου έχει το πάνω χέρι με τη Φίλια εκτός, όπως και ο Ορφέας που δοκιμάζεται από το Μακαρέα στην έδρα του. Μάχη από δύο ανεβασμένες ομάδες θα γίνει στο Μεσότοπο, με την τοπική ομάδα να αντιμετωπίζει τον Παλλεσβιακό, και τέλος Αίας και Καραβαγγέλης, ο καθένας από την πλευρά του, έχουν ως κίνητρο μόνο τη νίκη και τίποτα λιγότερο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey