Στον αυτόματο...

06/02/2023 - 08:30

Σε περίοδο ενεργειακής κρίση όταν οι τιμές του ρεύματος έχουν φτάσει στο Θεό, κάποιοι φροντίζουν να εορτάζουν κατ’ εξακολούθηση την γιορτή των Φώτων, με τις «ευλογίες» της δημοσίας δαπάνης. Όπως διαπιστώνεται στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, νύχτες τώρα τα εσωτερικά φώτα της εκπαιδευτικής μονάδας είναι ανοιχτά, για να ...φωτίζουν του μαθητές που δεν είναι εκεί… 

Σε μια περίοδο που οι παροχές σε κάθε τι δημόσιο, περιορίζονται στο όνομα της οικονομικής κρίσης η σπατάλη πόρων καταντά προκλητική. Αυτό συμβαίνει προφανώς επειδή δεν τα πληρώνουμε από την «δική μας» τσέπη, αγνοώντας τελικά ότι οι συνέπειες επιστρέφουν στην πηγή προέλευσης των ενεργειών.  

Και ως προς τον άξονα Παιδεία, υπενθυμίζεται ότι κάποιες μονάδες δεν έχουν στέγη ψάχνοντας απεγνωσμένα μία, ενώ άλλες που έχουν δεν τις προσέχουν. Το καμπανάκι χτυπά για το 5ο Λύκειο Μυτιλήνης, όπου σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων η αυλόπορτα τα τελευταία βράδια παραμένει ανοιχτή με την μονάδα να γίνεται, όπως υποστηρίζουν, τόπος συνάντησης, ατόμων που δεν διακρίνονται και για την φιλομάθειά τους.  

Α.Ω. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey