Μέρα Νύχτα

02/05/2013 - 13:54

Διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα και όλοι σας ορέγεστε λαχταριστά τσουρέκια. Σας προτείνουμε, λοιπόν, να δοκιμάσετε το τσουρέκι που φτιάχνει το ζαχαροπλαστείο «Βιενέζα», στο Ακρωτήρι. Ιδιαίτερα φρέσκο και γευστικό, με πολύ χαρακτηριστικά αρώματα. Φυσικά, και πολλά άλλα είδη γλυκών είναι στη διάθεσή σας.


Περίοδος νηστείας, και η «Μartano Ελληνική Κουζίνα», στο γήπεδο, μαγειρεύει για εσάς καθημερινά πολύ μεγάλη ποικιλία σε φαγητά. Καλαμάρια γεμιστά, σουπιές και πολλά άλλα νηστίσιμα πιάτα είναι στη διάθεσή σας. Η ποιότητα και η εξυπηρέτηση, γνωστά.

Η γειτονιά τού café-bar «Barrio» είναι ιδιαίτερα γνωστή. Η διεύθυνσή του, στο Εμπορικό Κέντρο του Μαλλιαρού, έχει γίνει στέκι πολλών από εσάς. Εκλεκτά ροφήματα και καφές φτιαγμένος με μεράκι. Διασκεδάστε στο όμορφο περιβάλλον και το βράδυ, σε όμορφους ρυθμούς.

Νόστιμα σάντουιτς από μαύρη μπαγκέτα μπορείτε να δοκιμάσετε στο ταχυφαγείο «Δωδεκάθεον», στο κέντρο της Ερμού. Φρέσκοι φυσικοί χυμοί είναι στη διάθεσή σας και η εξυπηρέτηση, μοναδική. Ανοιχτά καθημερινά, είναι κοντά σας σε ώρες αγοράς.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey