Μη αναμενόμενες υποψηφιότητες στο προσκήνιο

02/05/2012 - 19:41

Το Σάββατο που μας πέρασε, ήταν η τελευταία μέρα που ο νόμος επέτρεπε τη δημοσίευση αποτελεσμάτων εκλογικών δημοσκοπήσεων.

- Το Σάββατο που μας πέρασε, ήταν η τελευταία μέρα που ο νόμος επέτρεπε τη δημοσίευση αποτελεσμάτων εκλογικών δημοσκοπήσεων.

- Σημαντικές οι δημοσκοπήσεις ως προς τις σημερινές τάσεις του εκλογικού σώματος, όμως με τόσο ρευστό σκηνικό, αμφιβάλλουμε αν το αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου θα έχει και μεγάλη σχέση με τις δημοσκοπήσεις αυτές.

- Και έτσι αποδεικνύεται για πολλοστή φορά το λάθος του νομοθέτη, που ήθελε τάχα μου να προστατέψει του πολίτες από αθέμιτο επηρεασμό μέσω των δημοσκοπήσεων και πέτυχε την πράξη το ακριβώς αντίθετο.

- Γιατί, βέβαια, το τι «σίγουρες» πληροφορίες για μυστικά γκάλοπ έχουμε ν’ ακούσουμε και τι «τέρατα» θα διακινηθούν στο διαδίκτυο τις επόμενες μέρες, ο Θεός να μας φυλάξει!

- Μπορεί όλοι να γκρινιάζουμε για την κρίση του πολιτικού συστήματος, αλλά όλη αυτή η αναμπουμπούλα και ο κατακερματισμός των πολιτικών δυνάμεων δημιούργησε μια κινητικότητα και έφερε στο προσκήνιο μη αναμενόμενες υποψηφιότητες.

- Αν όχι σε όλα τα κόμματα, έστω σε κάποια από αυτά. Και για να μείνουμε μόνο στα επιφαινόμενα, π.χ. στη Ν.Δ. διεκδικούν την ψήφο μας ένας πρώην πρύτανης, ένας πρώην ναύαρχος και ένας πρώην νομάρχης.

- Θα γράφαμε και ένας πρώην βουλευτής, που σε συνδυασμό με την πολύ δυνατή υποψηφιότητα της γιατρού από τη Λήμνο θα συγκροτούσε το ισχυρότερο ίσως μεταπολιτευτικά ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό.

- Ας όψονται, όμως, οι ανήθικοι που απομάκρυναν με σκαιό τρόπο έναν ευπατρίδη της πολιτικής, τον πάντα αξιοπρεπή Γιάννη Γιαννέλλη.

- Αξιοπρεπή ακόμα και τώρα, στην αντίδρασή του απέναντι στην παλιανθρωπιά που του έγινε.

- Όσο για εκείνους που βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα για το «τίς πταίει» στην απόφαση εκπαραθύρωσης του Γιαννέλλη από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., δυο παρατηρήσεις.

- Πρώτον, στον προφανώς ωφελούμενο από την εξέλιξη αυτή πολλά μπορεί κανείς να καταλογίσει, ανάμεσα στα οποία όμως σε καμμιά περίπτωση δεν περιλαμβάνεται η παλιανθρωπιά. Ψάξτε λοιπόν αλλού για τον εμμέσως ωφελούμενο υποκινητή.

- Και δεύτερον, όποιος κι αν είναι ο υποκινητής, φυσικός αυτουργός του εγκλήματος είναι η ηγεσία τής Ν.Δ. και προσωπικά ο πρόεδρός της, κ. Σαμαράς, που έχει προφανώς τον τελικό λόγο στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων. Όλα τα άλλα είναι σα να λέμε «χτυπάμε το σαμάρι για να μη χτυπήσουμε το γάιδαρο»!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey