<<Η διοίκηση να επαναξιολογησει την απόφαση της να πραγματοποιηθεί η άσκηση ετοιμότητας την ίδια ημέρα με τη πανελλαδική απεργία>>

Οι ενστάσεις του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου για την άσκηση ετοιμότητας

14/03/2023 - 18:00 Ενημερώθηκε 16/03/2023 - 16:43

Τις ενστάσεις του διατυπώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης με αφορμή  την άσκηση ετοιμότητας που θα γίνει στο Βοστάνειο την ημέρα της Πανελλαδικής απεργίας.

<<Ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα της άσκησης ετοιμότητας, αλλά δεν είναι δυνατό αυτή να λαμβάνει χώρα σε γενική πανεργατική απεργία ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ. 

Με σχετικό έγγραφο ενημερώσαμε την διοίκηση για την προγραμματισμένη απεργία και συστήσαμε την αναβολή της άσκησης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν έγινε καμία ενέργεια προς αναβολή και θα διεξαχθεί κανονικά. Συνεπώς μπορεί να έχουμε απεργούς από τις υπηρεσίες που εμπλέκονται στην άσκηση καθώς και από το νοσοκομείο και να μην μπορούν να λάβουν μέρος στην άσκηση. Επίσης σε μια απεργία το νοσοκομείο μπορεί να λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας. Πως όμως το προσωπικό θα λάβει μέρος και στην άσκηση;

Ο σύλλογος εργαζομένων καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη κινητοποίηση και τη διοίκηση να επαναξιολογησει την απόφαση της να πραγματοποιηθεί η άσκηση ετοιμότητας την ίδια ημέρα με τη πανελλαδική, πανεργατικη απεργία>>.

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey