Ορθοπαιδικός και παιδίατρος στο Περιφερειακό Ιατρείο Μούδρου

Γιατροί στην ανατολική Λήμνο

15/11/2013 - 15:06

Με έναν ορθοπαιδικό και μία παιδίατρο ενισχύεται το Περιφερειακό Ιατρείο Μούδρου, οι οποίοι θα εξετάζουν τους κατοίκους της ανατολικής Λήμνου που αναγκάζονταν μέχρι σήμερα να μεταβούν στο Νοσοκομείο για τις ιατρικές τους εξετάσεις.

Με έναν ορθοπαιδικό και μία παιδίατρο ενισχύεται το Περιφερειακό Ιατρείο Μούδρου, οι οποίοι θα εξετάζουν τους κατοίκους της ανατολικής Λήμνου που αναγκάζονταν μέχρι σήμερα να μεταβούν στο Νοσοκομείο για τις ιατρικές τους εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Μούδρου έχουν πλέον τη δυνατότητα, από την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη να εξετάζονται από ορθοπαιδικό, ενώ η παιδίατρος, λόγω των αυξημένων αναγκών, θα πραγματοποιεί δύο επισκέψεις στο Περιφερειακό Ιατρείο Μούδρου, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

Πρόκειται για δύο από τις τελευταίες αποφάσεις που πήρε η απερχόμενη αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου, Κατίνα Τσούνη, σε συνεργασία με το συμβούλιο διοίκησης του Νοσοκομείου. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε ο διευθυντής ορθοπαιδικός, Θεόδωρος Τσαβδαρίδης, να επισκέπτεται το Περιφερειακό Ιατρείο Μούδρου κάθε Τέταρτη, ενώ η επιμελήτρια Α΄ παιδίατρος Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου, η οποία είναι και διορισμένη στο Περιφερειακό Ιατρείο Μούδρου, για την εύρυθμη λειτουργία της Ιατρικής Υπηρεσίας θα το επισκέπτεται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

Ο διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής κ. Τσαβδαρίδης, δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια, λόγω των σημαντικών ελλείψεων σε ιατρικό προσωπικό, οι κάτοικοι της ανατολικής Λήμνου ταλαιπωρούνταν καθώς έπρεπε να μεταβούν στο Νοσοκομείο για τις εξετάσεις. Με την ενίσχυση του Νοσοκομείου με γιατρούς, από χθες πλέον έχουμε τη δυνατότητα να ενισχύσουμε το Περιφερειακό Ιατρείο του Μούδρου για να σταματήσει η ταλαιπωρία των κατοίκων της ανατολικής Λήμνου.»

Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο Περιφερειακό Ιατρείο Μούδρου την Σοφία Πουρνιώτη, στο τηλέφωνο 22540 71257.

Εν τω μεταξύ, τη λειτουργία Τακτικού Εξωτερικού Ιατρείου Αιματολογίας μία φορά την εβδομάδα, έκανε άγνωστή, με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Λήμνου, πριν από λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, το Εξωτερικό Ιατρείο Αιματολογίας θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα στο χώρο του Εξωτερικού Ογκολογικού Ιατρείου, από τις 8:30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, από τη επιμελήτρια Β΄ αιματολόγο Τζίλντα Γκβαζάβα.

Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 22543 50495 από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, Δευτέρα με Παρασκευή. Είναι απαραίτητο, εκτός από το ονοματεπώνυμο, να δίδεται το πατρώνυμο και ο ΑΜΚΑ του ασθενούς.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey