Εκλογές στους Νοσοκομειακούς Γιατρούς

30/10/2013 - 15:35

Πρώτος με 73 ψήφους ήρθε στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου, ο Χαράλαμπος Ανιτσάκης. Ακολουθεί με 71 ο Δημοσθένης Ανδρεάδης, με 59 ο Αχιλλέας Γεωργίου, με 38 η Ειρήνη Ιατρουδέλλη και με 33 ο Στρατής Παυλής.

Πρώτος με 73 ψήφους ήρθε στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου, ο Χαράλαμπος Ανιτσάκης. Ακολουθεί με 71 ο Δημοσθένης Ανδρεάδης, με 59 ο Αχιλλέας Γεωργίου, με 38 η Ειρήνη Ιατρουδέλλη και με 33 ο Στρατής Παυλής. Όλοι τους ήταν υποψήφιοι με το Ενωτικό Αγωνιστικό Ψηφοδέλτιο, που συγκέντρωσε 98 ψήφους και πέντε έδρες, ενώ το ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑΚ έλαβε 10 ψήφους και δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει έδρα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε αυτές τις εκλογές υπήρξε μεγαλύτερη συμμετοχή, καθώς ψήφισαν 114 άτομα, όταν σε εκείνες τού 2011 στις κάλπες πήγαν μόλις 89.

Για εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) εκλέγονται από το Ενωτικό Αγωνιστικό Ψηφοδέλτιο οι Χαράλαμπος Ανιτσάκης, Δημοσθένης Ανδρεάδης και Αχιλλέας Γεωργίου. Η ΔΗΠΑΚ έλαβε 15 ψήφους και καμμία έδρα.

Για το Νομαρχιακό Τμήμα τής ΑΔΕΔΥ, το Ενωτικό Αγωνιστικό Ψηφοδέλτιο έλαβε 89 ψήφους και εξασφάλισε πέντε έδρες. Εκλέγονται οι Χαράλαμπος Ανιτσάκης, Δημοσθένης Ανδρεάδης, Αχιλλέας Γεωργίου, Στρατής Παυλής και Ειρήνη Ιατρουδέλλη. Η ΔΗΠΑΠ με 15 ψήφους εξασφάλισε μία έδρα και εκλέχθηκε η Ζήνα Κακναβάτου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey