
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
«Να μην λείψει κανείς!»
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης, διοργανώνει το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 17:30, στο σχολείο, ένα μοναδικό αποκριάτικο πάρτι, με μασκαράδες, μάγους, ξυλοπόδαρους, διαγωνισμούς, γυμναστές και πολύ – πολύ φαΐ.
Οι έμπειροι μάγειρες του Συλλόγου άρχισαν τα μαγειρέματα για την πεντανόστιμη αποκριάτικη γιορτή με πλούσιο μπουφέ και τα εδέσματα, η οποία όμως περιλαμβάνει παιχνίδια και χορούς με τους γυμναστές του OXYGEN και τους ξυλοπόδαρους Picolo Rentikolo που παρέα με τον μαγικό DJ Kosta θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε τα πάντα χωρίς τύψεις και ενοχές.
Φυσικά στο αποκριάτικο πάρτι θα γίνει διαγωνισμός καλύτερης στολής ενώ ένα τρελό γαϊτανάκι θα γυρνά για μικρά και μεγάλα παιδιά.
«Ήρθε η αποκριά, ξεφαντώστε βρε παιδιά», όπως σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην πρόσκληση που ακολουθεί: